lördag 11 juni 2011

Dagarna bara springer fram hela tiden! Igår va de en riktig mysdag! Först så cykla jag och mamma bort till ÖB för att handla lite saker till hennes cykel va as skönt att cykla! Sen mötte vi upp Annie och tog en kaffe på stan. Gick och jobbade en liten sväng och sen så gick vi till stadsparken för att äta mat för att adam hade slutat skolan.

Sen så vart de lite vinmys hos mamma med Emma och mamma! Tre flaskor vin senare var de dags för sägen och idag så är de bara jobb, jobb, jobb som gäller.

Men han klämma in en liten träff med Henke! Alltid lika kul att få träffa han =)

Så nu ska jag iväg och jobba om ca 30 min sen ska jag klämma in en dejt med Bella =) Många bollar i luften eller vad =P Me like!

Sen ikväll så ska jag cykla ut till häxorna och möta upp mamma för att sen cykla hem. Blir väl en cykel tur på ca 2 mil!

Nä plikten kallar!

XOXO

fredag 10 juni 2011

Jag saknar oss
Saknar dom vi var
Denna tro på allt
Kommer bli som de ska
Jag saknar oss
Dom där två på bilden
Vart tog dom vägen?
Hur kunde dom gå vilse?
Jag saknar oss
Hur kunde de bli såhär?

onsdag 8 juni 2011



Idag för första gången sen jag kom hem så brast allt och jag verkligen bröt ihop! Ett nej till från arbetsförmedlingen gjorde så att allt bara sprack och jag bröt ihop mitt på stan! Allt kom, frustration, saknaden av Daniel, ångest, you name it!

Känns som om ingen vet vad dom ska göra med mig eftersom alla skickar mig till soss.

De va inte riktigt så här jag hade tänkt mig att mitt liv skulle se ut när jag var 23!


tisdag 7 juni 2011

Vet att de har vart dåligt på den här fronten men mitt internet har vart helt knäppt så nu är de första gågenjag kommer ut på näten!

Har ju hänt lite grjer sen dess! Har vart i örebro med Anna och Andreas, jobbat lite bröllop med Emma och vart och hälsat på pappa i södertälje

Trippen till örebro va väldigt kul! kan ju säga de att man inte tycker om att gå ut i stan efter de! Harrys känns ungefär som en liten fis i rymden jämfört med Strömpis! Så dit hoppas jag att de kommer bli fler turer!

I lördags så hjälpte jag till och jobba lite, va egentligen ledig men Emma behövde lite hjälp så då ställer man såklart upp =) Va kul att få spendera några timmar med emma för de är inte allt för ofta man träffar den kvinnan nu för tiden =P Men nästa vecka så är de hennes och mina dagar uppe i huvudstaden!
Våran först mini weekend tillsamman! ska bli skönt att bara få sätta sig på tåget måndag kväll och njuta av ett glas rött =)

Annars har de inte hänt så mycke mer egentligen! Är lite förvirrad och fucked up i huvudet pga av vissa men försöker tänka positivt! De är inte alltid lätt men får ta en dag i taget...

XOXO