lördag 2 juli 2011

Fortfarande bloggtorka! Idag är jag ledig... skönt, skönt =) Håller på och tvättar för fullt. Ikväll ska jag till lilla korg och kolla in om de har blivit bättre sen dom bytte och gjorde om! Ser iaf fint ut på bilderna =)

som sagt bloggtorka... blir bättre snart =)

Bloggtorka


Fullt upp idag, har precis kommit hem! bloggar mer imorn är alldeles för trött just nu =)

XOXO

tisdag 28 juni 2011

Äventyr



Idag kl 10.13 började mitt och Emmas dags äventyr! Vi njöt dagen upp i den fina huvudstaden.
Som små barn hoppa vi fram på små rosa moln av att äntligen få komma iväg och bara ha lite fjant och klant tid.

Starta dagen med lunch på ett jätte mysigt ställe. Vart ceasar sallad och guud va god den var =) Sen börja de vi har spenderat mesta utav dagen med... SHOPPING! jag skulle egentligen inte ha handlat något men de sluta väl med att jag spenderade mest pengar! De bästa köpet är nog min hatt! jepp ni läste rätt jag köpte en jätte fin hatt! De är min nya kärlek =)


Sen strosa vi lite vid vattnet och sen hamnade vi på Fridays och de va då vi insåg hur hungriga vi egentligen va! Så där satt vi en bra stund innan vi begav oss till stora Åhlèns huset. Jag stod och sukta lite utanför Björn Axén salongen och vart lite sorgsen för jag hade verkligen velat fortsätta med frisör yrket. Vi beta av våning för våning innan de var dags att bege sig mot tågstationen och sätta sig på tåget hem.

Ni kan tro att denna smaka gott efter en hel dags shopping

När vi klev av här i stan så va de så ödsligt, typ inga människor ute och va bara tomt och tyst! Sakna storstaden redan efter bara några få sekunder efter vi klev av tåget.

Nu ikväll så blev de äventyr på nytt men denna gången fick Niklas följa med! Vart kvällsdopp vid malmen och de va första gången jag bada sen jag va i Egypten med Daniel. Va faktiskt rätt så skönt. 'sen vart de en glass och nu sitter jag med fötterna på bordet och njuter av att ha haft en fantastisk dag med min underbara Klant <3

Bloggtorka




Har haft en skön dag i solen. Håller mig helst utomhus när de är så fint ute! Vart en kaffe på hembagarns med Anna mellan jobb passen. Sen vart de vidare hem till mormor där vi hade några av våran danska släkt på besök.

Har lite bloggtorka just nu! Men kommer bli bättre efter jag har vart på äventyr med Emma imorn =) Ska verkligen bli mys de =)

måndag 27 juni 2011



Nu börjar jag allt bli brun =)

God morgon!

Ska snart iväg och jobba, tvingar anna att va hemma eftersom hon va jätte sjuk igår så va gör man inte för sin bästa lillasyster och tar hennes pass på min lediga dag =) De är bara tre insatser så de är inte så jätte mycke jobb!

Imorn så drar jag och Emma ut på nya äventyr! Blir bara över dagen men iaf de blir aldrig som vi har tänkt oss när vi är i farten!

Nä en kopp kaffe på de här sen slänga sig i duschen och göra mig klar för dagen!

XOXO

söndag 26 juni 2011

Usch varför utsätter man sig för romantiska komedier??? Ingenting blir bättre av de, de slutar ju ändå att man nu sitter här och känner sig helt ensam! Va vad de som jag gjorde fel? Är allt mitt fel? är jag så svår att leva med?

Hela dagen idag har jag spenderat med FreijFis. Anna är sjuk så jag kom hem till dom vid 15 tiden och tog med Freija till Lekparken så hon kunde få sova lite. Oj va vi har myst idag hon och jag =) Först som sagt lekparken, sen glass, sen tog vi en promenad genom stan och kolla på bilar och blommor! Riktigt mysigt =)

Gick och sola en sväng, måste hålla mig brun och fin i sommar! Är ju så galet skönt! Sen hamna jag här i soffan och än ligger jag kvar!

Är väl inte på topp efter en hård midsommar helg! Men ack så kul jag har haft de!

XOXO

hangover!



Bakfull är bara förnamnet men ack så kul ja hade de igår...! Ska försöka få tag i sis, stackaren är sjuk så tänkte att jag skulle hjälpa henne lite och ta med FreijFis till lekparken =)