tisdag 18 januari 2011

kan inte sova

Trött som ett as men kan inte sova för de =( klockan ringer 04.50, vilket gör mig mer stressad av att inte kunna sova! Sen kan de ju bero på att min sömnrytm är helt förstörd! Vände totalt på dygnet i helgen, sov 2,5 timme inatt, sov från kl 17.00-22.00 nu på dagen så de är inte konstigt att jag inte kan sova just nu

Stänga av datorn och försöka blunda igen då!

Snakkes!

söndag 16 januari 2011

Söndag

Saknar min bästaste klant <3


vet att de vart lite dåligt på senaste tiden med uppdatering men har inte haft någon lust =P

Helgen har vart stilla. Fredagen va jag bara hemma och titta på film med mig själv och igår så åkte jag och baby in till sentrum och åt lite sushi innan han skulle börja på jobb. Jag gick runt lite i butiker och suckta efter allt som jag inte kan köpa! =) Åkte hem och fick den värsta migränen jag någonsin har haft så vart sängliggandes ända tills dess Daniel kom hem med tabletter så efter ca 30 minuter va jag fit for fight! Gick ner till Bien här på danmarks plass och mötte upp Håvard och Charlotte och satt och drack lite och bara koste oss!

Idag så ska Daniel på p-fest och just nu sitter grabbarna bus och dicker öl och ser på fotboll! Vilket nöje! För mig blir de lugnt som vanligt! måste komma i säng skapligt eftersom kl ringer 04.50!!!!

Snakkes!