lördag 19 mars 2011




Blir visst en liten utgång ikväll iaf =P Har bokstavligt talat legat inför döden med ett huvud som gjorde satan men nu är jag fit for fight and back on track =)

Ger en full redogörelse hur helgen har vart imorn

Snakkes!

onsdag 16 mars 2011

Onsdag 16



Mötte upp Daniel i byn för att äta lite mat! Jag skulle egentligen ha lagat men de lät bättre att äta ute =)

Vi gick till EAT en ny resturang som Daniels vän har startat upp, och vi fick svensk pizza! Fattar ni hur gott de är jämfört med norsk!!! så en kebabpizza slank ner och vi rulla ner mot bybanan och hem! Somna gott på soffan och vaknade för en liten stund sedan!

Pratat lite med mamma idag har jag också hunnit gjort! mer än så har jag faktiskt inte gjort idag förutom att jag va på jobb hela dagen...

Snakkes!

tisdag 15 mars 2011



Jag är trött på att vara så förbannat trött! Kan inte hjälpa de, hur mycke jag än försöker och försöker att va vaken, få saker gjorda så lyckas jag ju alltid somna!

Vilket liv eller hur!?

Inte ett så kult inlägg men ska försöka va lite roligare imorn =)

Snakkes!

söndag 13 mars 2011

Har haft den bästa helgen på länge




Fredag:
Efter en rätt så lång dag på jobb med födelsedagsbesök och grejer så somna jag rätt så fort på soffan när jag kom hem. Vakna vid 23.20 av att daniel skicka sms om att jag skulle komma in till byn 23.30 och möta två "hemliga personer" som ville träffa mig och då fick jag ju lite panik av att jag hade 10 minuter på mig att göra mig klar så med kuddavtrycket fortfarande kvar längs hela kinden fick jag tag på taxi och for in till Byn!

Där va dom hemliga personer inte mindre än Per Erlend och Kenneth =) Alltid lika kul och träffa dom! Helt fantastiska människor! Vi gick vidare till Finigans och såklart så vart de några vodka tranbär på mig (min nya favvodrink) en gick vi vidare bort mot S.I.N där de vart ännu mer VT och sen sa de poff och jag vart ganska full! Och inte nog med de så shota jag Tequila =( jag HATAR tequila men med alkohol i kroppen så slank den ner finfint =) Såklart så vart de ju endel fyllesms till vissa =S Typiskt mig

Har knappt ätit något på hela dagen så springer in på Narvesen och ska ha pölse såklart! Börjar fullglad prata (Emma du vet hur) med han bakom kassan om varför just jag skulle ha just dom två sista... Hahaha men de va gott kan jag lova.

Sen kom ju de svåra att försöka få tag på taxi, de va den längsta taxi kön så då fick de bli svart taxi, kostar lika mycke och där är de ingen kö =p

Kom väl hem vid halv fyra-fyra tiden och stupa rakt i säng.....

Lördag:
Suprise day!

Vaknade ganska så tidit för att ha vart ute och jag mådde faktiskt relativt bra för att va mig! Vi åkte in till byn för att möta upp Kenneth för lite Brunch på Bocca! Åt den godaste blåskjellsuppen någonsin tror jag =) Gick upp på ute terassen och tog oss en liten drink (De va ju ändå lördag) fortsatte vidare på lite shopping för att hitta kläder till kvällen suprise/avslutnings dejt med Daniel. Fortsatte vidare till en annan uteservering och tog yttligare några drinkar. Anette kom och gjorde oss sällskap och de va riktigt mysigt att sitta där på en uteservering med ett glas vitt och vårväder...

vid 18 tiden så åkte vi hem och börja göra oss i ordning... Helt sjukt att jag hade nästan tre timmar på mig att göra mig klar men ändå så va de lite stress när vi skulle åka in till byn igen.
Daniel tog med mig på Sött + Salt en jätte fin resturang som jag har velat gått till länge. Men de börja inge bra för för oss då dom först inte hitta oss på bokningslistan, men dom fixa iaf ett bord till oss och när daniel ber om menyn så säger hon att
- Ja ikväll så har vi kylling och potatis till varmrätt och karamellpuddning till dessert!
Och jag ser hur daniel blir helt vit i ansiktet och säger att nej han har liksom bokat en 7 rätters middag för oss två inte någon kyckling och karamellpudding... Då visar de sig att vi har ju gått in på fel resturang =) HAHAHA Sött+Salt låg precis innan man kom in i den stora resturangen!

Jag kan ju bara säga att de va en helt fantastisk kväll med så sjukt god mat och massa olika goda viner och champange =) Men jag har nog aldrig vart så mätt i hela mitt liv, efter den 4:de rätten så kände att nu börjar jag bli bra mätt =) Hahah men de va en underbar avslutnings dejt!
Åkte hem nästan på en gång för man blir rätt så trött efter att ha suttit i 2,5 timme och bara ätit =)

Söndag
Idag har de bara vart en slapp söndag... åkte in till byn och mötte upp Kenneth, Morten och Anette..Vart några koppar kaffe och massa prat uppe på Bocca och de va mysigt att bara sitta och söndags slappa och jag önska att alla söndagar kunde ha vart som denna!

Åkte väl hem vid 17-tiden, städa lite och nu ligger jag i soffan och har precis kollat klart på Män som hatar kvinner!

Ska gå och lägga mig nu har tidigvakt imorn!

Snakkes