lördag 14 maj 2011

Har fullt upp på dagarna så har glömt bloggen lite =/

Igår så va de personalfest och de va väldigt trevligt faktiskt, jag och Anna hade lätt de bästa bordet och jag har aldrig skrattat så mycke på länge! Vid 23 tiden kom Emma i röda faran och hämta upp oss vi åkte hem till henne och fixa lite sen gick vi hem till Bella. Satt där och prata som vanligt! Ni anar inte hur mycke de pratas när Emma, jag och Bella är samlade =) Sen efter lite om och män så gick vi ner till Harrys =) va skapligt med folk där igår och jag hoppas de blir lika mycket ikväll! Åt min första kebabrulle på hundra år min egna lilla specialare =) Vi tre proppade i oss en varsin och gick hemmåt!

Kände mig inte så fräsch efter gårdagen så vid halv tolv så gick jag ner och träna och de gick bra! Va lite trött där på slutet men jag tog mig igenom de =) Sen så gick jag till norr och sola lite! inge blekfis här inte!

Ska iväg och jobba lite nu snart sen blir de att korka upp och på med fin stasen för ikväll vankas de tjejkväll =) Ska försöka hitta laddern till mina kamera så de kan bli lite bilder!

XOXO

onsdag 11 maj 2011

EGO





EGO





är hemma just nu och gör absolut ingenting! Känner att jag inte gillar de här! Jag hatar att sitta ensam på kvällen för de är då alla tankar kommer smygandes och klumpen i magen blir bara större och större. De går relativt fint på dagarna för då händer de så mycke med både jobb och vänner men när jag väl sitter här ensam i soffan så mår jag inte bra!

Har träffat lite gamla vänner idag som jag inte har sett på år och dar och de va mys! Pia du kan ju räkna med att ja kommer ner till Lund och hälsar på =) Tyvärr så vart de bara en liten snabb stund i paken idag för ja va tvungen att åka och jobba men va trevligt iaf. Vart lite barnvakt åt freij-fisen, hon kan nästan säga bea nu =) men lite fin putsning är de kvar för hon säger gia. Sötaste ungen är hon verkligen =)

är inte på någe skrivar humör idag så de blir inte ett sånt långt inlägg... men de kommer!

Saknar <3

tisdag 10 maj 2011

De rullar...

Dagarna bara rullar på och just nu försöker jag bara njuta av solen så mycket som jag kan =)

I söndags så va de jobb som alla andra dagarna men de är ju både positivt och negativt med mina timmar, de bästa är när de är sånna här soldagar och man har fem timmars pause mellan brukarna för då hinner man ju ändå ligga och lata sig lite =) Imellan jobben så vart de lite parkhäng med Anna, Emma, Lill-Emma, Kim och Freija! Guud va söt hon är när hon äter glass! hade de överallt kan jag lova! Sen på kvällen så for jag, Emma och Linda ut till vingåker till Elin de vart lite grillnign och massa prat! Va verkligen hur mysigt som helst. Kul när alla fyra kan träffas för de är ju inte allt för ofta de har hänt nu för tiden.

Igår så vart de också parkhäng mellan jobbet sen så vart de en liten tur ut på Harrys. Planen var ju egentligen att vi bara skulle dricka kaffe men när dom andra beställde öl så vart jag ju lite kluven och de blev en liten drink iaf =) Knata hem vid 22 tiden kanske och somna nästan på en gång.

Sitter just nu och väntar på att få cykla till jobbet men de är inte fören om 2 timmar. Mina kära vänner sitter just nu ute i björkvik och solar sig och gottar sig och jag, jag sitter ensam här stan!

Nä nu blir de ut på ballen och schteka lite till innan ja åker iväg!

XOXO