fredag 4 mars 2011

Jepp jepp då va de helg!

Sitter hemma med ett glas vin och koser mig! ska snart ta tag i städningen sen blir de duschen... vet inte va kvällen bringer men den som lever få se!

Snakkes

onsdag 2 mars 2011

I'm still here, broken but still here

Väldigt dåligt med inlägg har de varit på senaste men jag har inte, mår fortfarande inte så speciellt bra!

De går bra när jag är ute bland folk, när jag är på jobbet då ligger alla jobbiga känslor i en låda långt långt gömd inom mig och där ska den få ligga tills jag orkar ta mig igenom dom! De är värst när jag kommer hem till ensamheten, till en lägenhet som är uppsagd!

De viktigaste är att vi skiljs som vänner, kan inte tänka mig att åka härifrån och veta att vi aldrig mer skulle prata med varandra.

Annars så är de inte mycke som har hänt förutom att jag jobbar, jobbar, jobbar och sover ungefär mycke mer spännande är inte mitt liv just nu för tillfället!

Ska ta tag i mitt liv riktigt ordenligt när jag kommer hem, har redan börjat planlägga saker och ting och jag måste inse att de här kommer ta några år, jag ska inte stressa och tycka att de snart är försent! jag är faktiskt bara 23!

Sist men absolut inte minst så vill jag bara säga GRATTIS till Emma! Jag önskar dej massa lycka till på nya jobbet imorrn! Cinderella! Avundsjuk är jag ska du veta =) <3


Snakkes!