lördag 26 mars 2011





Ska snart gå in till sentrum för att köpa lite vin och sen ska jag möta upp Camilla och Jostein för en liten lördags drink i solen! =)

Igår så sov jag mej nästan igenom hela dagen, vakna upp vid 23.00 och fixa mig lite snabbt och mötte upp Daniel och Håvard på BIEN och tog ett glas vin (eller två) sen vart de bums i säng...

Nä knyta på sig dom blommiga tygskorna och solglajjerna på =)

Snakkes!

fredag 25 mars 2011

Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le. Men sorgen i mitt hjärta de kan ingen se...
Published with Blogger-droid v1.6.7

torsdag 24 mars 2011

ilska

Har en konstig känsla i kroppen! Jag känner att jag har så mycket ilska inom mej och hur jag än försöker och försöker att få bort den så går de inte och de värsta är att jag inte ens vet varför jag är arg! Vill bara slå på någonting så kanske de hjälper lite! Som när jag satt i busskuren idag så kände jag bara att de skulle va så otroligt skönt och sparka sönder betongväggen, sparka tills den skulle rasa (givetvis så vet jag att de är omöjligt) men bara själva känslan!

Tiden flyr som vanligt iväg och jag skjuter fram saker så mycke som de bara går, vet att de är dumt men de är sån jag är. Har inte gjort så mycket idag, vart på jobb och sen har jag bara tagit de lugnt och sett på teve hela kvällen. Kunde inte ens somna idag när jag kom hem vilket är ytterst otroligt för en som kan sova 24/7

Prata lite men EmmaVännen på Skype, fick se hennes nya lägenhet genom webcam och den va så söt så =)

Saknar min familj och vänner!

Snakkes!

onsdag 23 mars 2011

Brownies

Har precis bakat brownies (läs: blandat i vatten i en färdigmix) så nu väntar jag på att de ska svalna lite sen ska jag hugga in må ni tro =)

Jummiiii

R.I.P

Hon är nog en utav dom vackraste...




De här är inget botox, restylane, silikon ansikte (Även om de kanske kom när hon va äldre), De här är ett naturligt, friskt och vackert ansikte och jag önskar att man såg mer utav den naturliga skönheten istället för plastic fantastic facen!

tisdag 22 mars 2011


Elektronisk cigarett! Va väldigt skeptisk till de i början men mamma fick en idag av Anna så nu tänkte jag vänta några dagar och se hur/vad hon tycker om den här lilla uppfinningen! De positiva är ju att de inte är farligt eftersom de inte innehåller någon tjära! och de är faktiskt billigare!

Dagarna går så fort att jag knappt hinner med och känslan att jag snart flyttar börja tränga sig fram och de är blandade känslor där kan jag lova!
Känner att jag längtar efter alla vänner och jag blir svundsjuk när jag ringer hem och hör vad dom gör! De är tjejkvällar, träning, promenader, en liten kaffedejt hit och dit och jag saknar att göra sånna saker! Men MEN jag kommer sakna Daniel så oerhört mycket! De går inte ens att förklara och jag tror inte att de är fören jag sitter i bilen jag kommer att förstå vad de är som händer!

Ska ta och hoppa in i duschen och betala en räknig sen blir de sängen för min del, jobbet börjar kl 07.00 och de innebär att klockan ringer 04.50! Härligt! Längtar till helg!!!!!!

Snakkes

söndag 20 mars 2011

Tänker på dej


Har nog aldrig känt mig så hjälplös förrut! Och jag tackar bokstavligt talat gud för att ingenting hände min bästaste Emma!

Älskar dej gumman <3



Stänger mig ute från omvärlden!

Mår inge bra idag och nej jag är inte bakfull! jag känner hur jag äts upp infrån av alla känslor som jag skjuter längre och längre in för att förhoppningsvis aldrig behöva ta tag i dom!

Jag är trött på att förklara för gud och alla människor varför just jag lämnar daniel, vilket inte alls stämmer... ingen lämnar någon! varför jag väljer att flytta hem för allvarligt talat så vet ni inte ett jävla skit! ni vet inte vilket liv jag lever, vilka känslor som jag har! så låt de bara va!

De gör ont att se människor skratta åt en annans olycka! Jag vet inte om jag ska va fly förbannad eller ledsen över att du har låtit henne komma tillbaka in i ditt liv efter allt som hände! De gör så förbannat ont och jag är så jävla ledsen att jag stänger mig ute idag så ingen telefon och ingen facebook idag!