onsdag 9 mars 2011

Natta!


Natten kryper på och de är snart dags att gå och sussa! Har precis tagit en lång dusch och gjort hårinpackning så nu känner jag mig nästan som en ny människa!

Snart helg och på fredag så väntar de en liten överraskningskväll för mig som Daniel har planerat ihop så de ska bli kul de faktiskt! frågan är bara vad ska jag ha på mig!?

Förresten Emma, min stora ring som du låna den där kvällen, vart tog den vägen ??? =)

Sitter och tittar på när daniel packar upp sin nya Ipad och jag vill också ha en!!!!!!!!

Nä nu väntar sängen!

Snakkes

tisdag 8 mars 2011

Tisdag

1 väskan är packad! och de har vart tufft och ta de där första steget, de är med gråten i halsen jag har rensat och sorterat och packat för att sen komma på mig själv sitta och lukta på din tröja och då såklart börja stor gråta! Jag kommer att saknar dej så mycket! Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

typiskt mig!

Ja som dom flesta vet så är ju inte tur en grej som snurrar runt mej! Hur irriterande är de inte när man har kämpat sig upp ur sängen 5.40, sminkat mig i ett tjafs och håret ska vi inte ens gå in på! Halv sprungit ner till bybanan så jag hinner med den som gör att jag är inne i sentrum till kl 6.30 för att efter kanske 15 minuter inse att fuck jag är alldeles för tidig! Typ en timme för tidig! Fuck, fuck, fuck!
Published with Blogger-droid v1.6.7

måndag 7 mars 2011

in the rain, no one can see me cry

Har en ond känsla i kroppen, jag har haft den förr och jag vet vad de betyder! De gör mig så fruktansvärt ont! men FUCK IT jag är verkligen inte värd den känslan försöker jag övertala mig själv sen kommer ändå tankarna... va gjorde jag fel, om jag inte gjorde så utan istället så så kanske jag inte skulle ha den här känslan!

Dagarna rullar på och jag är stressad till max över hur saker och ting ska bli! va jag ska göra i mitt liv??

jag vet att de här inte är de roligaste att läsa men de här är de ända sättet jag kan få ur mig de!

snakkes!

söndag 6 mars 2011

bloody sunday

Helgen har bestått utav festligheter och som dom senaste söndagar så har man vaknat upp torr i halsen och hela kroppen bara skriker efter vatten, kollar nedanför sängen i hopp om att de kanske står nått gammalt vatten glas med en liten skvätt kvar! såklart så finns de ju aldrig någe vatten! Så med ett huvud som väger bly släpar man sig upp!

Kryper ner i sängen och börjar resumera gårdagen! Sa jag någe dumt? känner efter i kroppen om man har ont någonstans...? nej jag är fortfarande hel!

Somnar om och vaknar inte fören klockan är lång in på dagen!

Vips där va helgen över!

Resen av dagen har jag spenderat i soffan, med film och dator såklart så vart de pizza också! Fyyyy mig!

Nä nu är de måndag imorn så då blir de nya tag! Försöka att kämpa sig framåt fast de just nu känns tungt!

Snakkes!