lördag 25 december 2010

Jul, jul, strålande jul!






Sådär då va den omtalade julafton förbi och de är ett helt år kvar till nästa gång!

Fria jul med Älsklingen såklart och en från hans jobb. De börja bra med att jag till en början (eftersom danile och jonas gick in och jag tyckte synd om honom) hjälpte taxichafören att försöka ta sig upp för våran backe men de hjälpte inte så mycket. Sopa hit och salta dit men helt menningslöst. Daniel och Jonas kom ut och försökte hjälpa till dom med men utan resultat! Jag tror vi stod i säkert en halvtimme och försökte få upp den där jävla bilen men de sluta med att vi fick gå in och han fick ringa efter hjälp!

Daniel har stått i två dagar och lagat mat! Och i hela alltihopa va över på 20 minuter... Men han hade vart jätte duktig och de smaka sjuuukt gott!

Julklappar då!? va fick jag?
* Jag fick en jätte fin kamera med dubbel display
* Ett Irish coffee set i 13 delar

Är sjukt glad över kameran men de som är störande är att daniel har betalt full pris för kameran och nör jag sitter och tittar lite på intällningar, tar kort på daniel och ska titta på de så ser jag att de ligger två kort på minneskortet, ett på daniel och sen ett på en gammal tant!? Ja de är sant någon har använd min kamera! Så de ska ringas och klaga på de på måndag, han ska inte betala full pris på en kamera som någon har använt! banne mig =)

Snakkes!

onsdag 22 december 2010

svååårt!

Fan va krånglist svårt allt ska va, sjukskriven hit, friskskriven dit, uppsägelsetid, hit och nytt jobb dit... blir inte klok på detta och så vill inte min fastläkare svara i telefon. Har visst inte fått två papper som jag måste ha så de gör saker och ting ännu mer svårt!


Daniel vann!!!!!!!!!!!!





Är så glad, hoppade av glädje när som sa att Daniel hade vunnit ung & bortskämd! Kände mig nästan som en litet barn så glad blev/är jag!

De här är en person som bara har den mest underbara personligheten som jag har sätt, höll på och dö av skratt när som va på skansen, alla roliga kommentarer som han släper lite här och var!

Ett stort grattis till Daniel Paris =)

tisdag 21 december 2010

6 000 kr



6000 kr kommer ett gymkort att kosta mig för ett år! Någon mer än jag som tycker att de är dyrt? men man får väl se de som en investering. Är trött på att kläder inte passar, när "kärlekshandtagen" syns, när man verkligen har hittat nått och så finns de inte i den storleken. Vill kunna ta på mig ex storlek M och den sitter bra!

Så får väl bara bita i de sura äpplet och köpa de där kortet. De som är ett plus de ingår en timme med en PT så de är ju bra, så man vet exakt va man ska fokusera på!


Ligger i sängen och ska försöka sova... upp till farbror doktorn imorn kl 9.40! fattar inte att de måste va så tidigt, men de är väl bra på ett sätt då jag kan få nått gjort på dagen!

Natta!

söndag 19 december 2010

Snälla Tomten!


Glömde skriva...

Snälla, snälla tomten kan jag inte få en iPhone under granen i år? Jag har ju vart så snäll!
Vill ha, vill ha, vill ha!

Bio med älsklingen iaf för en liten stund =)



Dom här underbara fina skorna, fast svarta, står just nu i mitt sovrum <3>

Vart ett litet spontan bio besök idag. Jag och älskling skulle egentligen ha ätit lunch, men vi kom fram till att gå på bio va lite mysigare så då blev de där istället. Vi kollade på kungen av bastöy och den va faktiskt bra, väldigt lik ondskan. Lite komiskt då att mitt under filmen så blir Daniel inringd på jobb så jag har för första gången vart på bio helt själv! va faktiskt inte så dumt, hade två säten jag kunde bre ut mig på och ja de va nice =)

Vart lite städning när vi kom hem och lite matlagning, Älsklingen gör ju så god mat så börjar bli lite bortskämd nu =) Vart entrecôt med klyftpotatis och bea! Riktigt lyxig söndags middag om du frågar mig. Vart såklart en latte efter maten. Är sjukt nöjd med kaffemaskinen, de värsta är ju att nu kommer jag aldrig kunna leva utan en =)

Åhhh måste ju även berätta om mina fina skor! Har ju kollat (läs: trånat, suckat, längtat efter) på ett par skor i säkert en eller två månader men inte köpt dom, så idag nör vi skulle handla mat så råkade jag se en skylt med 50% och salg i butiken så va ju bara tvungen att åka upp och se om dom va på tillbud och YES de va dom så för 299.- så vart dom mina =) Är så lycklig så att jag svävar på små rosa moln <3 mer =")

Så på nyår så blir de premiär utgån för mina nya små älsklingar, ska ju såklart gå ut dom här hemma innan. Nu är bara mitt största problem att hitta en klänning! Den jag hade tänkt köpa på gina är slut och den jag kollande på på H&M satt inte alls bra... Så just nu känns de väldigt mörkt. Tycker att butikerna har väldigt dåligt utbud i år på nyårsblåser, både i butik och på nätet... men får åka ut till åsane på tisdag och kolla lite där!

Jul, jul, jul snart är de julafton! Heelt sjukt va december har gått fort. Får se nu på onsdag ifall jag blir sjukskriven eller inte! men iaf iår är de första gången jag ska fira jul utan familjen, eller jag va ju i sälen med F och hans familj 07 men då va ju ändå hans familj där nu blir de bara jag och älsklingen på julafton och jag tycker egentligen att de ska bli rätt mysigt! Vi ska laga svensk julmat, kolla på kalle anka, dricka massa gott vin och bara mysa!

Ska väl snart hoppa i kojs, jobb imorn mellan 10-17 som gäller!

Snakkes!