lördag 25 juni 2011

fredag 24 juni 2011


Före
Efter

Har vart en effektiv dag idag =) hunnit med både de ena och de andra =)

skönt med sovmorgon, klev inte upp ur sängen fören kl 11 och de va längesen jag gjorde de! Morgonfika med Anna och hennes lilla familj, lilla Freija slog näsan rakt i golvet lilla stackaren. Sen gick vi nr till stan och jag hittade en jumpsuit to die for men när jag pröva den lite senare så såg den ut like crap!

Vart en timmes träning på gymet, sen lite soling och shopping! yes ni hörde rätt! Shopping och guud va skönt de va att dra kortet igen men de stack till lite när jag köpte en klännign för 300 kr...

Skulle egentligen ha tränat med jossan men då va tyvärr gymet stängt =( så då vart de kaffe hos mammsen istället!

Nu på kvällen så har jag vart hos Anna och hon har fått fixa mina naglar tills imorn, är verkligen jätte nöjd!

Så där va en snabb update om va jag har gjort idag =)

XOXO

onsdag 22 juni 2011

punktering

Kul att allt ska gå så jävla bra då! På mindre än två veckor så har jag punkterat två cyklar! TVÅ CYKLAR!!! hur jag lyckas de har jag ingen aning om. Så de passar ju perfekt nu när jag får min lön att punga ut med nya däck! SURT!!

Har jobbat hela förmiddagen sen följde jag med Emma ut till björkvik där vi hämta hennes lillbror som nuförtiden inte är så liten längre =) Åkte tillbaks till stan, jobba lite till sen hem till födelsedagsbarnet Billy och äta lite tårta och spela spel =) Riktigt kul spel och de sas många otroligt roliga saker.

Åkte och jobba en liten sväng till och gick sen till Harrys med Emma och Anna. En kul kväll med mycke skratt och grimaser (stavas?) Folk måste ju tro att de va samhall som satt där =)

Och nu sitter jag här i mammas lägenhet, skulle behöva åka till sköldinge och hämta lite mer kläder och fixa lite bland mina saker men är så knepigt att ta sig ut dit.

Nä nu ska jag slänga mig i soffan innan jag intar ryggläge =) (eller i mitt fall magläge)

XOXO

tisdag 21 juni 2011

hurtig =)


Oj va mycke jag har fått gjort idag =) har städat, pratat med syo konsulent, gått djulörundan, myst med E o B, tränat, solat, jobbat och laga mat! Den ni =)

Har vart en mysig dag då jag har fått så mycke gjort för ovanligheten skull. Livet rullar på och de känns bra! Träningen känns jätte bra och jag längtar tills imorn när jag får träna ännu mer =) Ska ladda iPoden så jag har lite musik i öronen när jag går min promenad imorn =) vet inte om jag ska ta den vid 6.30 tiden eller på kvällen?? Om jag känner mig själv så kommer jag jag bara morra åt klockan när den ringer imorn bitti men de är ju så skönt och vaken blir man med =)

Ska verkligen ligga i nu i sommar för att verkligen komma i form, är taggad till max!


Preics hemmkommen från djulörundan, ska svepa i mig lite kaffe nu sen ner på stan och leta present till Billy som fyller imorn <3

måndag 20 juni 2011

djulö


Vart ingen promenad ikväll runt djulö. Gick istället till Emma och fastna där med hennes nya iPhone! Lite avis man är nu då! Nu har både Emma, Anna och Bella en iPhone 4 =( själv sitter man här med en gamla samsung som hänger upp sig hela tiden. Men min tid kommer nog den med. Om jag bara får tag på ett heltidsjobb så ska de säkert kunna gå vägen =)

Träningen gick annars bra idag och jag märker att jag sakta men säkert gör lite framsteg! Så de är kul när man börjar se lite resultat =) men vill att de ska gå fortare =P Vill ha platt mage nu!!!

Är sällskaps sjuk så de skriker om de! Känner mig lite ensam och övergiven =( skulle vilja ha någon här som kunde ligga här brevid mig i soffan =)

Har också sån fruktansvärd "hemlängtan". Tankarna flyger iväg till Bergen och jag saknar den staden massa!

Nä nu ska jag krypa ner lite i soffan och läsa solo tidningen jag snodde från Emma =) ska snart sova lite! ska upp på morgonpromenad vid 8 =)

XOXO

Nya tag

svepa i mig lite kaffe och sticka och träna!

Morron morron! eller för mig så är de ju inte morgon direkt! Skulle ha haft sovmorgon idag men kl 8.40 så skicka anna såklart sms och fråga om kaffe så då va de bara att gå upp där efter nio när hon kom inramlandes!

Har precis kommit hem från jobbet, ska ner och träna nu emellan passen =) hurtig jag vet!

Sen får de nog bli djulörundan ikväll =)

Nu sticker jag och tränar!

XOXO