lördag 1 oktober 2011

saturday morning

Trodde de va ett skämt när klockan ringde 6.30 i morse! Med tunga steg klev jag ur sängen och hoppa i jobb kläderna för dagens första pass! De ända jag kunde tänka på va hur skönt de skulle bli när jag kom hem sen och kunde krypa ner i sängen igen. Men här sitter jag nu och inte har jag gått och lagt mig än inte! Solen börjar sakta krypa fram och jag tror att de kan bli en riktigt fin dag idag igen! Igår var de helt underbart väder och den spendera jag ute nästan hela dagen!

Gårdagen spenderades med Emma och Linda. Vi åt middag på Bistron och sen gick vi på bio. Såg den crazy, stupid lova och jag kan säga att jag är kär! I en killa som har en utav huvudrollerna och jag kan tro att jag inte är ensam om de! MUMS säger jag bara! Efteråt hade vi tänkt att gå ut och ta en öl men eftersom utbudet i stan inte är de bästa så vart de istället att vi gick hem. Tanterna måste ju få sin skönhet sömn haha=)

Om jag kanske ska göra mig iordning inför dagen!


XOXO

fredag 30 september 2011

Sliter mig i håret av frustration! Vad vill jag bli? Vilken skola ska jag gå på? De är ett jäva mörker de här!

Tack arbetsförmedlingen för att ni har hjälp mig så mycket dom senaste 5 månaderna... Dra åt helvete!

onsdag 28 september 2011

33 dagar kvar =)

Äntligen har jag hittat lusten till att börja blogga igen =) Världens längsta bloggtorka någonsin!

Satt och läste igenom min gamla blogg igår beatricepedersen.blogg.se och känner en viss saknad tillbaka till norge! Jag saknar norge något fruktansvärt! Men de är dags att gå vidare här i livet och sikta in sig på något nytt och spännande! Satt idag och prata lite med Emma om att boka in en liten norge tripp på nårgra dagar, förhoppningsvis i november =) Wohoo glädjer mig redan fast de inte är bokat.

Tiden går sjukt fort och de har redan gått 5 månader sedan jag flytta från Norge, 7 månader sen de tog slut mellan mig och Daniel. Men den stora frågan är hur många månader/år ska de ta innan de slutar att göra ont!? Innan de faktiskt kan gå en del dag utan att han kryper in i min hjärna och rör om! De kan räcka med en liten Melissa Horn låt och allt kommer tillbaka som en stor våg över en. Kanske skulle må bra utav att få träffa honom igen och få känna efter!?

Nog tjatat om de... Idag så tog jag och Emma, eller rättare sagt idag försökte jag och Emma att ta ett steg  rätt riktning och begav oss till ungdomstorget här  katrineholm för att få prata med en studievägledare men de var lättare sagt än gjort då de inte fanns någon som kunde hjälpa oss! Och till kullbergska huset vill jag faktiskt inte gå eftersom dom schabbla bort min förra studie ansökan! Får försöka igen nästa vecka!

Nu ska jag ner på stan med lillebror och köpa ett par byxor =) Kan man annat än älska höstmodet???


P&K