måndag 8 augusti 2011

trött i trynet

Lite trött i trynet efter att ha vart igång sedan kl 9 imorse nonstop! Har lite paus nu medans jag väntar på att jag börjar jobba i tältet kl 18.00 Hoppas att katrineholmarna tar sig i kragen och kommer ner ikväll! De klagas hela tiden om att de aldrig händer nått kul här och när de väl gör de så uppskattas de inte, bara för att onej de regnar ute så då kan vi inte gå ut! HALLÅ!!! de är ett tält, de finns möjlighet att sitta under tak!

Ikväll så kommer Team Gabriel från körslaget, Revygänget och några som spelar ABBA covers! Tror att de kommer va sjukt bra underhållning så hoppas de blir fullt ös ikväll!


Va nere på stan typ hela dagen och va i stadsparken och med Anna, Kim och freija så hon fick leka av sig lite. Sen hem och städat, lagat mat och gjort mig klar inför kvällen! Känner att ögonen hänger lite eftersom jag inte fått min powernap som jag brukar ta! Hur ska de gå???

söndag 7 augusti 2011

Vet att de inte skrivs mycket nu men har massa att göra just nu!

Igår va de öppning av öltältet och dags att stå bakom baren igen! Vart en mjukstart men de kan va rätt skönt med tanke på att man ska stå där nu i 7 dagar! Men oj va kul de va, trivs verkligen bakom baren (nästan lika bra som framför) Tycker att de är skönt att man ändå få vara där och träffa folk men att jag inte gör av med några pengar!

Har precis jobbat klart på hemtjänsten, så nu blir de lite vila och sen är de dags för jobb på öltältet kl 17-01

XOXO