fredag 31 december 2010

Pedersens på besök =)

Har inte riktigt haft tid till att blogga då mina systrar är på besök!

Dom kom hit i onsdags och då vart de en lunch på Bocca och sen så åkte vi hem och jossan dog på soffan direkt men stackars anna vart dålig. Spydde och hade jätte ont i magen =( Men jag och jossan tog turen ut och de vart några glas vin på Bocca och sen så åkte vi hem och tog lite efterfest i köket =)

Igår så kom min fiina lilla Emma hit! Två månader sen vi sågs sist och de va så kul att ha henne här =) Vart lunch på återigen Bocca =) Sen vart de shopping på schemat och jag prövade klänning efter klänning efter klänning och inget passa så när humöret va längre ner än på botten så hitta Anna en jätte fin kjol och Emma hitta en body så min outfit igår kosta mig 60 kr =) Looove rea <3

lite för sen för vårat egna bästa så trippa vi ner till bybanan! Emma och jag gick med höga klackar och de va sjukt svårt att ta sig ner! När vi väl kommer ner till bybanan så frågar jag bara av en slump ifall Anna hade sitt leg med sig och de hade hon ju inte så då vart allt så mycke svårare och vi skulle behöva åka taxi från sentrum och hem för att hämta leg sen taxi tillbaka. För vi kunde inte vända och hämta de för vi skulle va på Bocca kl 21 och vi stod nere vid bybanan 20.50... MEN Emma skulle ta upp sin väska för att ta upp ett läppglans och inser att hon har min plånbok och så kollar jag vems jag har tagit och då har jag tagit Annas så allt löste sig tillslut... vart kanske lite rörigt men de va iaf kul =)

Så de vart massa god mat, massa gott dricka och massa fina människor =)

Så ikväll så vet vi inte vad som komma skall men kul blir de =)

Snakkes!

(bilder kommer) =)

tisdag 28 december 2010

Dags att börja

Dags att börja städa och dona för om mindre än 24 timmar så kommer mina systrar upp hit till kalla norge land! Så har idag hunnit sätta ihop garderoben så nu ska de bara plockas undan och dammsugas och hämta luftmadrassen! Kan inte fatta att dom kommer imorn! Ska verkligen bli såååå kul! =) Sen på torsdagen kommer min lilla Emma hit också henne har jag inte på 2 månader helt galet! Så idag så skriver daniel upp oss på gästlistan till Feliz så på torsdag ska de drickas och dansas hela natten lång =)


Snakkes!

måndag 27 december 2010

Hoppas

Mår inge vidare men har inte tid att ligga ner. Har precis lagat mat men inser att jag är en timme för tidig, så jag hoppas att de inte blir allt för kallt tills min karl kommer hem!

Håller ju på och trappa ner med rökandet och de går faktiskt ganska bra! igår så blev de väl 4 st och dag har de faktiskt bara blivit 1 =) Så duktiga ja kanske kan sluta snart!

Är så nervös att de ska va dåligt väder på onsdag så anna och jossan flyg är inställt eller försenat! Jag kommer bli så ledsen och besviken om de blir så =( Såg idag på nätet att alla tåg va inställda men jag kan inte se någon information på hemsidan som säger nått så då räknar jag med att allt går som de ska!

Så imorn så blir de väl ett besök hos doktorn igen, känns som om jag är där hela tiden, städa och göra fint och fixa lite vin och grejer till oss flickor =)

Nu ska jag fixa lite i köket och vänta på att baby kommer hem!

Snakkes!

Någon tycker inte om mig

Någon där uppe måste ha något emot mig när man får mens värk och urinvägs infektion samma dag!

Inte okej!