torsdag 28 april 2011

Pollen

Pollen! Jag hatar pollen! Min näsa rinner och kliar och huvudet är tungt som bly! Varför ska man bli allergisk mot den finaste årstiden!? De är sååååå jobbigt! Men stort tack till mamma som köpte Flutikason Teva till sin fattiga lilla dotter... Så nu kan jag andas lite iaf! Har aldrig behövt ta något förut då de inte vart såhär farligt men hoppas att de här is the shit!

Druckit vin med mamma, moster Jette och systrar ikväll och de va en fin kväll med prat om allt ifrån håriga karlar till mamma och moster äventyr i grekland när dom va i 20 årsåldern!

Ska ta och sova nu!

XOXO

Onsdag


Känner mig som en gammal tant när jag knappt kommer upp ur soffan utan att skrika av smärta =) Men jag gillart!

Gick hem till Emma vid 9 tiden och tog en kaffe med Emma och hennes pappa, prata lite skit som vanligt och gick sen för att sola. Dumt! Väldigt dumt så här i efterhand. Tänkte ju inte på att man kanske inte ska sola tre dagar på rad så nu sitter jag här röd som en kräfta och huden stramar som om den vore tre storlekar för liten! Så solningen får från och med nu vänta en liten stund!

Gick AS bra på gymmet idag. Gick/sprang intervall på bandet i 20 minuter sen vart de både armar, ben och mage och TADA jag klara den där jävla bänken som jag inte klara i måndags! Den va kanske inte helt perfekt men de gick och då vart jag lite stolt över mig själv! De är faktiskt lov att skryta om sig när man gör framsteg! Träningen känns as bra, de är skönt att få rensa tankarna lite för dom finns de många av! Tänker på dej varje dag och jag saknar dej enormt mycket!

Va en sväng på arbetsförmedlingen och skrev in mig och de va inte de lättaste kan jag lova! de va intyg hit och betyg dit och möte där och papper här... men jag hoppas att de löser sig tillslut, just nu vill jag bara ha ett jobb!

Imorn ska jag tillbaka till arbetsförmedlingen på sån "söka-jobb-dag" så jag håller tummarna. Efteråt så ska jag möta upp Emma och gå/springa Djulö rundan! Gastubergsbacken kommer bli min död om vi ska springa upp för den!

Annars har jag träffas storasyster idag, vi va en sväng på stan och kikade sen gick vi hem till Anna och jag blev barnvakt en liten stund till de lilla trollet! Galet hur fantastisk den lilla tjejen är! Hur mycke glädje hon ger mig av så små saker =) Så hon och jag har matat varandra med digistive kex och de va nam nam =P

Emma har precis vart här på nattkaffe och såklart vart de väl ett o annat ord sagt!

Nu ska jag försöka ta mig igenom den svåraste delen av dygnet, att sova! Gillar inte att gå och lägga mig! Vrider och vänder mig nätterna igenom!


onsdag 27 april 2011

kvällsdejt med Emma

Fullt upp hela dagarn!

Idag har jag vart barnvakt åt Freija för första gången och de gick fin fint! Hade lill Emma till hjälp! Bella kom lit senare och vi tog turen ner till stan för att lucha på coffe launge! nacho tallrik och kladdkaka slank ner och jag vart proppmätt!

Gick snabbt hem till Bella för att se hur hon bodde och gisses vilken lägenhet damen har! stort som ett slott =) gick sen och tränade, min träningsvärk jag har är inte att leka med men den ska inte hindra mig ifrån att träna! så vart ett pass med Anna.

Emma har vart här på kvälls/natt kaffe och de pratades allt mellan himmel och jord som vanligt =) så ska ta och sova nu, klockan ringer allt för tidigt för ska på kaffedejt hos emma vid 9 tiden! sen ska jag till arbetsförmedlingen och sen iväg och träna! Ska sola lite med kan jag tänka mig =)

I miss you <3

XOXO

tisdag 26 april 2011

första dagen...



Har vart och tränat idag och faktiskt så va jag lite nervös innan med tanke på att jag inte har tränat på sisådär 3 år (!!!) och de va väl som jag hade tänkt mig, jag är INTE väl tränad snarare tvärtom! Tragiskt! Men nu får ja bara ge de lite tid så ska de bli bättre =)

Hann väl inte va i gymmet mer än 10 minuter innan jag hamna i bråk med en där! Kom in en man på gymmet nästan samtidigt som mig och Anna, han gör inte mycke han är inte ens träningsklädd utan går mest bara runt med en tandpetare i munnen! Sen så ser de ut som om han pratar i mobilen med högtalaren på men när han vänder sig om för att gå ut ifrån motionsrummet så ser både jag och anna och en tjej till att han filmar!!! och inte tänker jag betala pengar för att bli filmad när jag svettas som en gris =P men prata med han men han förnekade såklart allt men jag såg att han radera en fil på mobilen. Så jag gick ut till receptionen och sa till dom om vad som hade hänt och då vart han sur och börja säga massa saker och jag blir ännu argare!!!! Jaja sån var de väl men fan vad får han ut av att filma någon som tränar!?

Sen vart de hem till mamma och se på körslaget och de va synd att Katrinholm inte vann för de förtjänade dom! men men... Adam och Hannes kom hem efter ett tag så då vart de att leka frisör och klippa dom små barnen =P

ska snart gå och lägga mig för imorn ska de fixas saker och va barnvakt åt mitt lilla troll Freija =)

Saknaden är stor =´(

XOXO

måndag 25 april 2011

bilder från kålmården

Freija

Freija

Freija

Emma & Adrian

Elin, Emma, Adrian, jag och Freija

Lillasyster & Freija
Lillasyster och Freija


Familjen Brunosson/Pedersen


Mosters finaste Freija

Emma & Freija (Fin min Emma =))

söndag 24 april 2011

Vet inte vart ja ska börja, allt känns helt konstigt, fel och uppochner...

Pappa kom i fredags vid 11 tiden, vi packa bilen och for iväg hem mot sverige vid 14 tiden. Efter en lång resa men som ändå gick bra landa vi med bil och släp i Sköldinge vid 10 tiden dagen efter. Så va de bara att bära upp allt i pappas lägenhet. Satt bara och kollade på hela mitt liv nerpackad i IKEA påsar. For in till stan och va med mamma och lillasyster hela dagen. Har gosat massa med min lilla tjej och faktiskt lärt henne ett ord! Tada kan hon nu mera säga.

Idag så har vi vart i kolmården med barnen och de va mysigt att strosa runt och kolla på alla djur. Emma va väl den som va mest exalterad av oss alla och hon hoppa och studsa runt! Åkte sen vidare in till emma och där har jag suttit tills nu med Anna och Bella och vi har bara suttit och pratat massa om allt mellan himmel och jord.

De känns så konstigt, jag har en stressande känsla av att jag snart ska åka tillbaka till norge, Jag har inte riktigt fattat att jag faktiskt har flyttat tillbaka hem.... Men tiden läker väl alla sår men just nu känns de väldigt tungt.

xoxo