fredag 27 maj 2011

Wohoo va taggad jag är inför helgen! För er som har missat de ska jag ut och jobba på Cinderella. Ska verkligen bli såå kul!

Ska springa över till Emma nu men jag vet att hennes klocka ringer om ca 3 minuter och står jag där innan hon ens har fått snooza en gång så är de inga glada miner =)

Sen blir de fort fort ner till banken för att hämta ut mitt kontonummer, har ju lyckad slarvat bort min bankdosa =( sen fort ner på biblioteket och kopiera två papper sen är jag redo!

Blir nog inte så mycke uppdatering medans jag är ute till havs men berättar allt på måndag =)

XOXO

onsdag 25 maj 2011

Onsdag kväll



Bästis & jag <3

Anna hade visst blandat "den magiska drycken" fel och de va tydligen en liten reaktion man kunde få av pulvret, att de sved och stack på hela kroppen. Både jag och Anna vart lite dåliga utan de men tydligen så va de mycke koffein i de och de kan jag tänka mig för jag har haft den där känslan i kroppen när man dricker för mycke kaffe... har vart yr och illamående och framför allt törstig som bara den =) Men men då vet vi ju va de beror på och vi får hålla oss till att Annas karl får blanda nu mera. Ska banne mig köpa sånt magisk dryck pulver!

Har jobbat lite på kvällen och sen åkte jag hem till Anna och Kim och klippte honom. Sen vidare fort till Emma, tog en cigg och prata lite med Emma och Linda. Ja o nu sitter jag här med en sovande lillebror vid mig =)

Är jätte trött men kan inte sov =( Är väl för att jag är nervös inför fredagen! Imorgon ska jag bege mig ut på sko letning samt ut till sköldinge för att hämta passet!

Nä nu ska jag försöka få in min bror i hans säng och sen ska jag sussa!


XOXO


Är så sjukt trött idag! Men de kan ju kanske bero på dom fyra ynka timmarna jag fick sova inatt! Upp kl 7 för att skicka lillebror till skolan sen va de bara att försöka hålla sig vaken för att gå på jobb.

När jag väl kommer hem och tänker ta min lilla powernap så ringer min mobil oavbrutet. Först när jag precis har lagt mig skönt i soffan så ringer Anna, sen skickar Emma sms, sen ringer pappa och sist men inte minst så dundrar anna in genom dörren... Där va min nap! Iaf vi drog först hem till Anna och fixa lite magisk dryck innan vi gick till gymmet... Dricker upp den där powerdrinker och sen efter en stund så börjar de svida och sticka i hela huden både på mig och Anna så troligtvis hade hon säkert blanda fel...

Har vart lite med linda idag på bikini jakt =) de är inte lätta grejer de där! Insåg att de faktiskt är 5 år sen jag köpte min... Så nu är de på tiden att jag uppdaterar mig. Men badar ju inte så ofta så de stressar jag inte med =)

Nu ska jag snart bege mig mot emma och låna hennes rosa pärla och sen vidare mot jobbet! Undra vad man ska hitta på för någe ikväll??

Börjar förresten bli väldigt väldigt nervös inför fredagen! Tänk om dom inte tycker om mig!? Tänk om jag går vilse på båten!? Mycke jag funderar på just nu men de är väl bara att va sig själv och hoppas på de bästa!

Ne nu ska jag bege mig till min bästis och ta en cigg sen iväg och jobba!

tisdag 24 maj 2011




Blir så trött så trött! Va nere på arbetsförmedlingen idag för att kolla lite om dom vill betala eller hjälpa mig med min make up utbildning. Får komma in och prata med en dam och hon säger klart och tydligt nej! Men jag vet ju att dom har betalt utbildningar till andra här i stan, säger de till henne men får åter bara ett nej! Sitter en stund och försöker att få henne att förstå min situation men de verka hon inte göra. Till svar så fick jag bara att jag borde väl tänka om och bli någe annat! Så Tack kära arbetsförmedling för att ni tar folks drömmar och kastar dom åt helvete! Vart är den hjälpen jag skulle få?? Varför betala andras men inte min?? Vad är de jag ska göra för att få den hjälpen??

Var och tränade en liten stund nu på kvällskvisten med Anna och Emma och herregud så bra de gick! Tänka att förra veckan så va två minuter på springbandet rena döden för mig. Igår så klara jag 7 med döden sikte och idag så klara jag 9 minuter på springbandet! Så jäkla skönt när man märker att de börjar gå bättre så imorn så siktar jag på 12 minuter helst 15!

Ska förresten ut och jobba på Cinderella fredag till söndag och de ska bli skitkul! Är lite nervös men de ska man väl va när man kommer till ett nytt jobb och då menar jag verkligen nytt! På båt och allt =) De kommer nog bli en upplevelse!

Efter tränningen så gick jag och Emma och solade och de är ju bara för skönt! De värsta är ju att jag alltid somnar och man är helt förstörd när mna vaknar upp av att man ligger där och fryser! Så nu börjar jag faktiskt bli rätt så brun! Me Like =)

Så nu ska jag ta och söka ett stipendium och försöka klura ut hur jag ska få tag i dom där pengarna! De gäller väl bara att sluta röka och spara satan! För jag ska gå den!!!!

XoXo

söndag 22 maj 2011


Kom hem för en stund sen. Har vart och solat med Linda, Emma och Bella =) Så nice att få lite färg =)

Dagen idag börja med 1 mil på cykel, jobba lite gran sen har jag fixat bland mina kläder och donat lite. Börja jobba igen vid 16 tiden och efter jag var klar för dagen cykla jag hem till Emma som jag knappt har sett på en hel vecka (!!!) Satt och prata lite sen kom Linda och gjorde oss sällskap, därefter kom Bella och sist men inte minst så kom Anna över lite snabbt! Satt och prata massa skit om allt och jag fläta emmas hår! Riktigt Girlie =)

Sen som sagt gick vi och sola. När vi kom dit så va de till vår fasa stängt! Dom stängde tydligen 22 men jag trodde dom stängde 23 men som tur va så va de någon där som släppte in oss =) Så nu är vi såå bruna och fräscha =)

Imorn blir de parkhäng om vädret tillåter och så lite träning på de innan de är dags att börja jobba =)

XOXO
Morning bitches =)

Va tungt att vakna idag kan jag lova! Va inte alls sugen på att sätta mig på cyklen och tuta iväg kl 8 imorse! Men plikttrogen som man är så va de bara att rulla iväg och nu är jag hur pigg som helst =) Så min morgon träning vart nu 1 mil på cykel och sen funderar jag på om jag ska ta och springa ner till gymmet! Har inte vart där nu sen i torsdags!!

Ska ta tag i städningen här hemma nu, sen göra mig iordnig inför dagen!

Skulle vilja lägga upp en bild but I look like crap! Så får bli ett senare projekt!

XOXO