torsdag 7 juli 2011

förbereda sig mentalt!

Förbereder mig mentalt för ett besök på arbetsförmedlingen... Åter igen om min utbildning! Jag kommer aldrig ge upp kan dom bara inte inse de??

Lite jobb, arbetsförmedlingen, jobb, träna, jobb, vin mys =) Så ser min torsdag ut =)



XOXO

onsdag 6 juli 2011

glädje

Hoppade genom Emmas lägenhet av glädje! Jag kunde ha hennes jeans shorts!!!!! Om ni visste hur lycklig jag blev. Är väl säkert 7 år sen jag kunde ha hennes byxor. Så nu är jag ännu mer pepp på att fortsätta träningen. Vart inget gym för min del idag eftersom dom har så konstiga öppet tider nu på sommaren. Va helt klar och hade med mig träingskläder men när jag väl kommer dit så ser jag att de va stängt så då va de bara att vända tassarna hemåt.

Kvällen spenderades hemma hos Emma. Vi har städat, druckit öl och cider, hängt på ballen, kollat på Emmas nya lägenhet och pratat jobb som vanligt. 70 % om de vi pratar är jobb relaterat =) Snacka om att va arbets skadade






Får se ifall vi ska gå ner till de nya ställe som öppnar imorn här i stan och ta ett litet glas vin. Tror att de stället kommer att gå bra. Katrineholm behöver ett nytt och fint ställe med mysig uteservering. Börjar tröttna på Coffee Lounge, känns bara tråkigt att gå dit just nu!

Imorn så blir de jobb hela dagen och ett träningspass ska klämmas in mellan passen =) Sen hoppas jag att de blir fint väder så jag kan få ta en liten kvälls power walk runt Djulö.




tisdag 5 juli 2011

nu är jag iaf vaken

Ska väl passa på och tacka min fina vän Emma för väckningen =) Hahaha! men var väl tur att hon väckte mig för Anna kom strax efter och tog en kaffe och hämta lite grejer innan hon ska iväg på kryssning. Så nu sitter jag här, fortfarande trött men inte så trött så jag kan somna igen... Så va gör man då?? Jo man tar på sig träningskläderna och ger sig ut på djulörundan. Är ju ändå tre timmar tills jag börjar jobba så då har jag ju gott om tid!

Träningsvärk har jag sen gym passet igår, gick faktiskt väldigt bra och jag känner att jag börjar göra framsteg, idag kan jag göra saker jag inte kunde göra första dagen. Så de känns kul att de börjar ge lite resultat!

Nä försöka hitta iPoden sen ge sig iväg!

XOXO

måndag 4 juli 2011

Frustrerad till max!



Va nere på arbetsförmedlingen idag igen men ingen hjälp den här gången heller. Blir så förbannad frustrerad. Ingen tycks förstå min situation, jag är inte arbetslös för att jag inte vill jobba. Jag vill utbilda mig, jag vill utveckla mig jag vill skapa, sminka! De är de jag lever för!

Va ju först inne på att gå på make up institute men har lästa att den skolan inte har dom bästa referenserna men nu har jag hittat nått som jag tycker låter som den bästa skolan IMC. Åhh va jag verkligen vill gå den utbildningen nu!!!!

Nä ska över en sväng till Anna nu sen gå till gymet och träna bort min frustration!