lördag 20 november 2010

Update

Anna klagar på att de har blivit lite glest med inlägg dom senaste dagarna men de har vart fullt upp med jobb, jobb och åter jobb....
I torsdags så hade älsklingen en överraskning till mig och jag åkte direkt in till byn efter jobb, middag och bio stod på schemat =) Vi åt pinnekött, för mig va de första gången jag prövade de och nja.. de va gott men en väldigt speciell smak, de är väldigt salt kött! Sen till dessert så vart de passionfruktostkake md hemma gjorda chokladpraliner och såklart så vart de massa gott vin till sen så gick vi helt galet mätta till bion och kollade på Cornelis vreeswijk filmen och jag kan bara säga att den va helt underbart bra! Skådespelaren är så gryt lik och han gör rollen så bra! Så den rekomenderar jag starkt!

Dom är ännu mer lika i filmen*
Nu är de bara 39 dagar kvar tills Anna och Josephine kommer på besök och jag har redan planerat in en liten middag den 30 med Emma och oss på Bocca =) Kommer bli awesome =)
Idag så ska jag åka ut till IKEA och handla lite småpynt till lägenheten... Börjar sakta men säkert få iordning på torpet =)'




måndag 15 november 2010

Pepparkakor




Ligger som en strandad val i sängen efter en god middag hemma med baby, vart entrecôt med kantarellsås och rotfrukter... Mumma och nu ligger vi och mumsar på peppakaker med möggelost!

Har vart en sjukt stilla dag på jobb, har bara haft två kunder på hela dagen så dagen har kännts väldigt låång!

Har julpyntat på salongen och gud vilken julkänsla jag har i kroppen nu! Vill bara få hit våra soffor så kan vi äntligen få ett hem.. De är den sista möbeln som vi behöver än så länge och sen när vi fått dom så kan jag köpa massa pynt =)

Nu blir de lite mer peppakaker mys!


Snakkes


söndag 14 november 2010

bomb

de ser verkligen ut som ett slagfält här hemma!

Har satt ihop soffbordet och påbörjat garderoben, vi är kanske halvvägs och de tog nästan tre timmar! Så de har varit skratt, arga miner och förtvivlan men tror de kommer bli såå fint när vi väl får plats på allt! De värsta är ju att garderoben va liite större än va vi trodde så nu gäller de att planera om sovrumet och jag har massa idér om hur de kommer bli =)

Baby ska snart iväg på personalträff och jag ska fortsätta att röja lite hör hemma! Möblera om i sovrummet är prio ett!

Så just nu så sitter jag i sängen och andas lite sen är de bara att börja!

Kärlek

Jag bara älskar den här låten

href="">

prinsessa

Har sovit som en riktig prinsessa inatt! Sängen är gudomligt skön och hur stor som helst =)

Igår så vart de en spontan middag på Salsa och de va så gott, vart en toast skagen till förrätt och en diablo entrcôt och ett jätte gott rödvin som jag rekomenderar starkt tror de hette kasaur. Efter de att vi hade betalat så kollar Daniel på kvittot ochinser att dom faktiskt har glömt och slå in vinflaskan =) Så fula som vi är så sa vi inte till!

Gick vidare till Bocca och tog några glas, va väldigt trevligt men kände att jag va lite för trött efter en lååång dag på jobb.

Nu ska jag iaf börja packa upp våra saker som vi har köpt!