fredag 3 december 2010


Borde ha dammsugit men råkade sätta mig framför datorn och nu är klockan för mycke för de! Haha vilket fredags nöje, dammsugning!

Dagarna bara går i ett och en fredag kan lika gärna va en tisdag! Känns som om man bara är hemma och vänder och åker tillbaka till jobbet! På tal om jobb så får vi se hur länge till jag får jobba som frisör!? Va ju på legevakten och tittade upp mina händer eftersom jag har haft sånna problem med eksem! Och de läkaren sa va att jag borde vurdera och skaffa mig en annan utbildning, så mina frisördagar är räknade =( Ska träffa en läkare till bara för att få de helt 100% bekräftat!

Så nu känns det som om man är 16 år gammal igen och ska välja vilket program man vill gå på gymnasiet! Vet inte vad jag vill göra! Skulle kunna tänka mig att jobba i butik! Men de är inte de lättaste att få tag i lediga tjänster!

Längtar hem en massa massa massa! Men nu är de inte länge kvar till den 29 då Annie och Jossan kommer hit! Jeeej <3

Nä nu ska jag städa och göra fint till Baby kommer hem!

Snakkast!

tisdag 30 november 2010

Tråkiga nyheter

Har suttit på legevakten i 6 timmar idag. 5 timmar bara i väntan att få komma in och träffa en läkare. Fick inge roligt besked och jag känner mig en smula ledsen =(
Och nej jag är inte
- Allvalrigt sjuk
-Döende
fast de kanske låter som de =P

Vill inte skriva exakt vad de handlar om innan allt är löst runt omkring...

Frågan är vad jag ska göra nu??

Känner mig mycke bättre och imorn så blir de jobb!

Snakkes!
Jag är sjuk! Inte okej om du frågar mig... så blir inte så mycke till uppdatering tills dess att jag blir frisk!

Så jag tar min onda mage och mitt illamående och kryper ner under täcket igen

söndag 28 november 2010

sunday


Riktigt mysigt igår att ha Älsklingen hemma en lördag! Vet inte när han sist va ledig en helg, men så klart så vart han in ringd på jobb idag men en dag fick vi juh!

Vart lite vin samtidigt som vi pyssla lite här hemma med diverse saker! Skulle ha behövt fixa garderoben idag men han ska på jobb och man kanske måste va två! Emma vart är du? Komsikomsi =)

Får väl bara ta saken i egna händer och försöka fixa de själv!

Fixade förövrigt mitt hår och de vart inte som jag hade tänkt mig direkt! Ville ha massa blonda slingor i håret men de vart typ helblond/orange... men får väl bara lägga i lite mörkare slingor i håret och hoppas att de blir bättre..