lördag 12 februari 2011

kramper

Usch idag är de en dålig dag med mina kramper :-( sitter på bocca just nu och mina fötter krampar som aldrig förr. Måste kolla upp om jag har reumatisk som spökar i kroppen eller vad de är! Skumt är de iaf :-( men men nu ska jag dränka mina sorger med kaptenen! Snakkes
Published with Blogger-droid v1.6.7

fotboll @ zachen

Sitter och ser på fotboll och dricker öl en riktig kickers brud om du frågar mig :-) hahaha är hungrig som ett as är jag med! Snakkes ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.7

vin tajm

oj här va de inte mycke nytt!

Har precis kommit hem efter ett glas vin (flaska) på byn! skulle egentligen gått på en premiär öppning på en ny resturang här i byn men Daniel fick inte fri så de får väl bli en annan gång antar jag =)

Helt galen härligt väder de har vart idag då! Soool och vårkänslorna bara bubblar! så nu vll jag bara köpa massa fina vårkläder, ballerina skor och fina accesoarer (stavas?) men de får väl vänta antar jag som vanligt =( inge kul att va vuxen ibland! räkningar och skit!

Ser fram emot tills imorrn då jag för de första kan sova hur länge jag vill utan att klockan skriver vid 5 tiden! ska kolla på liverpool match (ser väl inte direkt fram emot de men kul att göra något) sen ska jag ut på fylla! dränka mina sorger med kaptenen! Hahaha =)

ska kolla klart på big bang theory sen blir de kanske lite filmmys med baby!

Måste bara tillägga att jag har dom finaste vännerna! ni får mig att må så bra och se saker och ting med andra ögon! love you <3

snakkes

måndag 7 februari 2011

Hope måndag igen eller de är ju snart tisdag men iaf ny vecka och nya möjligheter!

Ska börja ta tag i saker och ting nu denna vecka annars kommer de bara rinna ut i sanden som vanligt =P

har inte så mycke spännande att berätta idag tyvärr!

Emma, jag saknar dej <3

Snakkes!

söndag 6 februari 2011

Helgen har bestått av massa festligheter och de va längesen jag hade de så kul =)

I fredags så kom Rickard och Mette hit till Bergen. Vi åt middag på Bocca och sen så fick vi till Olle bulls för att se dom fantastiska Ylvis bröderna. Jag måste bara säga att de va en sån grymt bra show! Har nog aldrig skrattat så mycket. För er som inte vet vilka Ylvis bröderna är så motsvarar dom ungefär våra två roliga svenskar Fillip & Fredrik... Efter de så gick vi upp till Bocca igen och drack massa goda drinkar! Han kaptenen har jag saknat men han gav mig huvudvärk på lördagen kan jag lova =P Vi gick vidare till SIN och dansa lite och drack ännu mer. Vid tre tiden så va vi nog alla fyra väldigt fulla så då vart de natte mat och sen ta bybanan hem!

Igår så va jag väldigt bakfull! kom nog inte upp ur sängen fören fram mot 13.30-14.00 tiden! låg mest i soffan och tyckte synd om mig själv... vid fyra var jag rastlös och påbörja projektet slinga utväxten och de vart faktiskt väldigt bra med tanke på att de va butiksblekning (Ett big FYYY men jag hade inte mycke till val) och att jag aldrig har gjort de på mig själv förut och att jag gjorde de spegelvänt! Så plus poäng till mig!

Åkte väl in till sentrum vid 21 tiden och mötte upp Rickard och Mette. Vi mötte upp Daniel när han sluta och gick ner till Harbor för lite mat, och jag kan ju säga att jag har ätit världens godaste hamburgare! Gick till Naboen och mötte upp Håvard och Charlotte och de vart massa prat om allt från snusk till barn till öl ja om allt möjligt kan ja lova!
In på Feliz och där hamnade vi uppe i Vippen! När jag väl va där i den lilla VIP hyllan så tänkte jag att de är så många tjejers lilla dröm att få festa på VIP, de va min när jag va mindre och jag tyckte att de va så häftigt med VIP... Men helvete kan jag säga vad är de för speciellt med de? Små 18 ålar och krämar sig för de äldre männen som sitter och svettas för att få gratis drinkar. De är trångt och jävligt! Du måste nästan alltid stå för de inte finns plats att sitta på. De luktade surt av gammal alkohol och spyer. Små silikon/ size zero tjejer ramlar omkring och är alldeles för fulla för att ens få va kvar där inne! Igår så va jag upptagen nästan hela tiden vi var där med att inte få silikon/size zero tjejns drink över mig eftersom den for fram och tillbaka och upp och ner samtidigt som hennes 15 cm klackar borrade sig ner i mina stackars fötter eftersom hon absolut inte hade kontroll över någonting... Så VIP är fan inget speciellt med de! Eller?!

Idag har de bara vart lungt! åkte i till sentrum vid 12 tiden och sa hejdå till Rickard och Mette och få handla lite! Håvard och Charlotte har vart här och titta på fotboll mer än så har de inte vart! Är bakfull fortfarande och mitt huvud gör så ont så nu ska jag ta älskling och datorn in i sängen för solsidan och sen sova!

Snakkes!