lördag 18 december 2010

Gjorde en bergen by night igår!

Åkte in och mötte upp älsklingen på hans jobb, gick upp på ute terassen och tog några glas vin, en som han jobbar med kom upp och satte sig med oss. Vart mycke resturang prat så kände väl lite att jag inte passa in så där jätte mycke. Gick vidare till ett annat ställe där de va ännu mer resturang jobb, hälsade på kaptenen och han har jag saknat! sen så gick jag och Daniel iväg själva till lille och sen vidare till Feliz där shoten kom fram! Shot! jag bli så dålig av shot ändå så ska jag promt dricka skiten, vart väldigt full och vi bestämde oss för att gå, in på McDonalds och köper mat, möter några norska killar som blir helt av sig av att vi är svenskar, som om de inte finns några svenskar i norge =) hoppar på bybanan där jag håller på och somnar på daniel, han fick mer eller mindre släpa mig hem =) Sån kan de gå haha! Men får väl skylla på att jag inte dricker så mycke som jag gjorde förr. Hur fan orkade man de? Men skönt nog så är jag inte bakfull idag. kan ju bero på att jag låg i sängen till kl 14!

Nu har jag bara köket och badrummet kvar att städa innan jag kan lägga mig i soffan och se på film, baby jobbar till 03 inatt så han lär ja inte se fören imorn och då ska vi ut och ha myssöndag, så de blir najs!


Snakkes

fredag 17 december 2010

Fredag

Sliter med mig själv! Känner mig helt bortkommen och de känns som om jag snavar i mörkret och försöker hitta vägen, försöker hitta svar på så många frågor!

De är ensamt, jag är ensam...

torsdag 16 december 2010

Onsdag

jag borde verkligen gå och lägga mig men jag tror att jag känner av dom 15 timmar sömn jag fick igår =) Börjar inte fören kl 13 imorrn så de ska nog gå fint!

Haft en bra dag på jobb och de har vart fulla listor från morgon till kväll! Härligt =)
Måste verkligen få fixat mitt hår inna nyårsafton! Vill lägga i lite mörkare slingor i håret och få tona ner lite av de blonda! Vill ju inte va fjortisblond =(

På fredag ska de inhandlas klänning och skor! Wiiie! Va jag längtar... längtar nog mest till mina skor! dom är ju bara så fina.

Nä ska gå och tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen och se på film så kanske jag somnar =)

Snakkes

måndag 13 december 2010

Aj i min hand =(




Har varit och shoppat lite saker till lägenheten. Vart fyra pyntkuddar till soffan, sängkläder och två täcken så att anna och jossan kan ha så dom inte fryser ihjäl =)

Har ju fått våran kaffemaskin och de är heelt underbart att bara gå upp, trycka på en knapp och sen så är kaffen klar! Me like a lot!

Ska bli så kul den 30 när Emma joinar oss oxå då blir de fin middag på bocca med massa god mat och vin =)

Mitt stackarsfinger gör ondare och ondare och nu kan jag inte ens räta på de eftersom huden spricker då och de är inte skönt! Ska bli skönt när dom här äckliga kött såren läker!

Nu ska jag ta och diska och sen tända massa ljus och sjunka ner i soffan!

Snakkes