lördag 8 januari 2011

Saknar!





Saknar mosters fiina lilla Freija så mycket just nu! Vill bara åka hem och gosa massa med fin tjejen <3

Lördag

Sweet med lördag! Hur skönt som helst att få sova ut och inte få upp i ottan!

Igår så vart de visst lite vin inne i byn! Vart en rätt tidig kväll, va väl hemma vid halv två tror jag =) Sen så låg vi bara i soffan och titta på film! Mys de!

Ikväll vankas de middag med gamla jobbet och de ska verkligen bli kul! Kul att få träffa alla andra igen. Har ju inte sett dom sen jul och de har säkert hänt lite grann! Daniel skulle egentligen följt med men han va som vanligt tvungen att jobba!

Lite pinsamt idag då! har inte hunnit städa något här hemma och helt plötsligt står hyresvärden i dörren för att komma och mäta av elen! Och de är jättestökigt här hemma så de va ju bara liiite pinsamt! Så nu ska jag ta tag i städningen och göra de fint här hemma =)

Snakkes!

torsdag 6 januari 2011















ligger föresten hemma med årets första och värsta förkylningen! vänster öga rinner oavbrutet, näsan är igen täppt och rinner som ett vattenfall, känslan av att nysa kommer som en överraskning var 10 minut men inte nyser jag utan precis när den lilla rackaren ska ut så försvinner den! Så nu vet ni i detalj hur min förkylning är =P


Snakkes!