lördag 21 maj 2011

Lördag

Anna har precis gått härifrån, hon kom och väckte mig vid 10 tiden... Vi har legat i sängen och kollat på stockholm live klipp på youtube =) man kan ju inge annat än älska shan Acti!

Ska jobba eftermiddag idag så är ledig fram till kl 16! what-to-do??? Blir väl att gå över till Anna och mysa lite med FreijFis! Hon går numera runt och säger Gea, Gea, Gea och vi har dom härligaste små stunderna hon och ja! Min lilla ögonsten <3

Såg att de va hallingmarkenaden den 30 juni! om jag är sugen på att dra dit eller =)


tisdag 17 maj 2011





Ja de skrivs inte allt för mycke men få skylla på att jag går upp senast 8 varje dag och kommer inte hem fören framåt 20-21 tiden på kvällen. Men jag klagar inte tycker faktiskt att de hektiska livet är rätt skönt! Otroligt va lång en dag kan va om man tar sig upp på morgonen =)

Igår så jobba jag lite på morgonen sen så la jag mig faktiskt på soffan och vila till kl två därefter följde jag med anna hem till sig och träffa Freija. Va barnvakt åt henne en lite stund och de va första gången de bara va hon och jag ute på promenad =) Vi gick hem till Emma och hälsa på Bella. Sen så gick jag och träna lite och de känns skönt att komma igång med träningen och jag känner faktiskt ett sug efter att träna idag! Sen så gick vi och sola och nu börjar jag bli brun! jeej =)

Idag va min första helt lediga dag på länge och jag tänkte att jag skulle sova länge för en gång skull men 7.15 kom freija hit då mamma skulle va barnvakt så då va de bara att snällt gå upp. Vi gick ner en sväng på stan och kolla på lite smått och gott. Freija fick sig ett par nya skor och jag köpte hårfärg så imorn är de bye bye utväxt! äntligen!!

Ska städa lite nu sen lägga mig lite på soffan!

XOXO