fredag 17 juni 2011

lugg eller inte lugg???


Löslugg på bilden ovan


Bilder från google.com
Ska jag klippa lugg eller ej?? Kanske testa löslugg

Otrolig seg dag idag. Nästan så man skulle tro att de va söndag idag!

Vaknade upp på Emmas bäddsoffa vid 11 tiden. Hamnade där igår natt med våran vän chablis =) Traska hem till mamma och hjälpte Anna med sitt löshår. 2½ timme senare har hon nu ett fint och tjockt hårsvall =) Inte vart jag avundsjuk inte, nej nej! Jag vill med göra något med mitt hår!!! Funderar på om jag ska klippa lugg igen?? De värsta är ju att den faktiskt är så lång som jag så länge har velat haft den men hela min frisyr känns bara tråkig!

Har hängt hos Bella mest hela dagen. Vi skulle ha Twilight maraton men vi han bara med 1 film =) Haha så dåliga vi är =)

Ikväll så ska jag faktiskt göra så lite som möjligt!

XOXO




onsdag 15 juni 2011

Smultronstället






Jag och Emma tog oss en liten tripp till smultronstället idag och åt glass i mängder! Trodde verkligen att jag skulle få i mig hela men efter halva så va de tvär stopp i min mage =)
Som vanligt när jag och Emma är ute på vägaran så blir de gärna endel omvägar så idag så hamna vi först i mjölby innan vi hitta till söderköping =P

Ni får gotta er i lite bilder för är så trött just nu så orkar inte skriva mer =)

XOXO

tumme och adrenalinspruta



Jaha precis hemkommen från Emmas place! Vart kanske inte den kvällen man hade tänkt sig eftersom de blev en liten avstickare till akuten

Jojo här sitter jag nu med en tejpad tumme och ett snart inte så svullet ansikte! Börja ju med att för några dagar sen att jag åt ett hallon och fick eksem sen har de bara blivit värre och värre och mina ögon har börjat svullna igen. Sen iallafall så vart de lite värre hemma hos Emma så efter att dom tjatat en stund så åkte vi till Akuten.

Så hädanefter måste jag gå runt med en liten burk med tabletter i och en adrenalinspruta! Mitt hjärta hoppade över 30 slag så fort dom sa spruta eftersom jag är livrädd för dom!

De där med tummen är bara en klantig sak. Jag skulle trycke ner ett papper i papperskorgen och kör tummen rakt på ett lock från en konservburk!


tisdag 14 juni 2011

Ofixad i träningskläder

Har vart och gick djulörundan imorse med Emma =) Va inte så sugen när klockan skrek i morse men så fort man kom ut så va de så skönt! Vi konstatera ju också att vi måste gå ut och gå på morgonen eftersom de typ är de ända tillfället då vi kan träffas!

skulle egentligen vart uppe i stockholm just nu men emma va tvungen och jobba så resan vart inställd, men imorn så blir de en liten roadtrip till söderköping och till smultronstället! Ska synda med sveriges godaste glass =P

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför dagen!

XOXO