fredag 28 januari 2011

Hur vet man när man är klar med saker och ting? När har man utforskat färdigt? blir man någonsin klar?

Helg då! vart på jobb hela dagen lång och jag må säga att jag trivs väldigt bra! Barnen är så söta så =) kan tänka mig att när de bli vår och sol att de blir ännu bättre, att kunna va ute i solen! Me like a lot!

Vart visst en liten shopping tur idag, skulle egentligen bara ha ett par leggings men de sluta med ett par leggings, en vit big size tröja och en blå tjock stickad tröja, och lite smink! Ooooops! de va ju inte meningen! tihi!

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/d/daniel_adams_ray/

tisdag 25 januari 2011

ska gå och lägga mig nu! har haft en mysig kväll med älsklingen <3

måndag 24 januari 2011





Emma har åkt hem till familjen och de känns lite tomt här efter att hon har åkt =( Ville bara krypa ner i hennes resväska och följa med!

Hon kom hit i tisdags och då vart de inte mycke gjort så när jag kom hem på onsdagen så släpa jag upp henne ur soffan och drog in på en liten shoppingtur =) vart några glas vin på Bocca och några drinkar på någon annan bar! Samma sak på fredagen efter jag kom in till byn efter jobb. Mötte upp Emma och några andra och vi gick till SOHO och åt lite sushi och drack drinkar =) That a thing that I like a lot!

Till er som såg inlägget jag tog bort så gjorde jag de för min skull för jag orkar inte med några frågor och jag ångrade att jag hade skrivit inlägget och tog bort de!

nähä ut på fejsan och se va som händer i världen =)


Snakkes!