torsdag 11 november 2010

snabb blogg


blir ett litet inlägg... ska ut och fira Camilla som fyller år idag så nu ska de bara sminkas lite grann och fixa håret så är jag redo för vinet =)


Vill till Sverige! Har en sån hemlängtan just nu... kan de bero på att E är i serige just nu?? Kanske =)


Nä hinner inte med mer ska göra mig vacker =)


Snakkes

onsdag 10 november 2010

Blow job =P


Försöker mig på att blåsa upp "sängen"... Klarar bara av de i 10 minuter åt gången för sen så snurrar de!






Hemma efter en riktigt bra dag på jobbet, känner att jag börjar få tillbaka glöden som jag hade tappat totalt =)






Va inne i sentrum en snabbis och köpte våran FJÄRDE luftmadrass.. Herregud! 3 madrasser på två månader!? Fråga mig inte hur eller varför för de vet jag inte ens själv! Men nu har jag köpt förhoppningsvis den sista! Ska beställa sängen imorn, och då får vi den hemkört antagligen till helgen =)






40 dagar kvar till julafton och 45 dagar kvar till nyttårsaften =) Längtar galet mycket till dess att min systrar kommer till norgeland! Dom dagarna kommer bestå av vin, shopping, festande, massa mys och ännu mer vin =)






Med dieten går de rätt så bra! Följer inte sallads dieten längre utan jag äter vanlig mat men har lagt av med onyttigheter, inge godis alls längre =) Får lön på måndag och då ska de köpas gymkort =) Tänkte även börja på yoga! Jeppjepp du läste rätt, kylskåpet ska börja på yoga =) Haha de kommer se galet bra ut men de är bra för att jag är så grym =P






Måste erkänna en sak! Efter de att jag kom hem från Gol så känner jag en liten smula saknad dit! De va ju ändå mitt hem i ett år! Jag saknar Zaxiz och alla som jobba där! Snälla kan inte någon göra Gol lika stort som Bergen så jag kan flytta tillbaka?






Ska städa lägenheten eftersom jag lovade baby de... Hatar att man gör de för då känns de så tungt tycker jag men nu när vi ska få ordning på saker och ting så kommer de kännas så mycket roligare att få hålla de fint här hemma =)






Nä in på jysk och klicka hem säng och soffa!



Fyra bilder från helgen











Bjuder på lite bilder från i helgen, Bäst som vi är så fick vi ihop 4 st

Ger Blogspot.com en chans


Nu är jag riktigt trött på blogg.se och deras så kallade service. Har inte kunnat ladda upp bilder på huur länge som helst så då ger vi denna blogg en liten chans!


Så ska försöka mig på och se hur detta fungerar =) Än så länge så verkar de helt okej!


Ska gå och tvätta håret nu sen krypa ner på min underbara stora (läs: lilla halv uppblåsta) luftmadrass! Stackars pojkvän får ligga på golvet och ha ett täcke som madrass! Men imorrn ÄNTLIGEN ska vi åka och köpa oss en säng! Guud va jag längtar!




Nehäpp duschen nästa

Snakkes!