fredag 26 november 2010

Kändes som om förra inlägget va lite tråkigt!

Sitter hemma i min superkalla lägenhet och borde verkligen verkligen sova eftersom jag ska upp kl 7.45 imorn bitti... Inte okej men va gör man inte för skönheten =)
Hoppas verkligen att de blir som jag har tänkt mig, ska väl även klippa mig lite! Buhuu jag vill inte! En frisör som har lite frisörskräk! Jajemän!

Har kommit fram till någe väldigt äckligt idag! Jag vet inte hur jag kom och tänka på de men hursomhelst! Jag kom fram till att jag röker mellan 60 och 80 ciggaretter i veckan vilket är 240-320 cigaretter i månaden och på ett helt år så är de 2880-3840 ciggaretter och i pengar så är de per år 192 paket *80 kr =15 360 kr!!!!!! Fatta hur mycke pengar de är jag eldar upp! jag betalar liksom 15 360 kr per år för att få rynker, dåliga tänder och få suga i mig massa cancer framkallande ämnen! Inte okej om man tänker efter!

Vet inte om de vart ett så mycket mer intresantare inlägg men men!

Snakkes

Snakkes!

torsdag 25 november 2010

litet inlägg

Vart på jobb hela dagen lång och de har vart ganska stilla! Får se imorn när ja jobbar till 21 om de blir lite mer!

Skypat lite med AdiePadie idag och de va kul att få prata med de lilla livet =) Love skype!

Orkar inte riktigt skriva så mycke mer ...

Joo imorn ska håret fixas =) Glädjer mig! Ni får se imorn när jag kommer hem hur de blev!

Snakkes!

onsdag 24 november 2010

Ikea


Ska snart åka in till sentrum för att luncha med baby och sen fara vidare till IKEA

Jag vann fighten =)

Så nu för första gången sitter jag ner sen jag kom hem!

De hela började igår då vi ringde till Jysk och sa att om dom skulle leverera sofforna så var dom tvungna att komma innan 17 eller efter 19.00 eftersom ingen är hemma tiden där emellan. Ändå så ringer dom till Älsklingen kl 18.oo och säger att dom är utanför! Han som körde ut soffan va skit arg på Daniel så jag var tvungen att ringa till han och säga de att vi hade avtalat med dom om tiden och att de inte är vårat fel att han inte fått besked! Nä men han vart bara surare och sa att vi va tvungna att betala! Glöm och dröm de kan jag lova dej! Här är de inte vi som gjort fel!
Så nu har jag här hemma två underbart fina soffor och jag betala inte en krona extra!

Så hela kvällen har vi fixat och donat här hemma och de är verkligen kaos här hemma! så hade jag stängt in mig i vardagsrummet för att jag hade staplat så mycket i båda dörr öppningarna =)

Så nu ska jag stänga mina stora blå och imorn är jag fri så då blir de lite mer fixing tills Daniel har slutat för då blir de IKEA =) Jeeej

måndag 22 november 2010

självömkan!

Lite dålig bild men de mörkare området är helt söndertrasat! =(

Min rygg dödar mig helt allvarligt talat och jag får panik att den gör så ont! min hand eller händer är helt sönder torkade, fulla med eksem och självspricker... INTE OKEJ!


självförtroende??


har kommit hem efter en rätt så lugn dag på jobb. Blir irriterad på mig själv att jag inte tror på mig själv när jag gör saker... Som när jag hade en färgning så vart jag osäker på först om de kanske skulle bli lite för ljust och sen tänkte jag att nej de kanske bli lite för mörkt?! Men hur vart resultatet om inte hur bra som helst... Samma sak med min sista klipp... Hon ville ha en frisyr som jag ALDRIG har klippt och när hon berätta hur hon ville ha va första tanken att hur ska jag förklara att de här inte kommer att bli bra? Men samma sak där, hon gick ut och va nöjd med klippen! Skärpning Beatrice du är en bra frisör, du kan klippa... Jag måste bara börja tro på mig själv? Vart tog självförtroendet vägen?

Älsklingen hade gjort janssons frestelse och de va såå gott! De lukta verkligen jul i hela lägenheten och jag vill börja fixa inför jul här hemma!

Imorgon så får vi äntligen sofforna, två veckor gick väldigt fort faktiskt! Så på onsdag blir de yttligare en tur till IKEA och få inhandla lite hyllor och foto rammar och lite pynt =)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen en stund till innan de är dags för att börja göra nytta!

Snakkes!

söndag 21 november 2010




Har precis skypat med Annie och varför har vi inte kommit på den iden förrut? De kostar ingenting och jag kan få se min lilla tjej nästan när jag vill nu! Mys <3>De är mycket roligare att se den man pratar med istället för att bara prata i mobilen. Så läg till mig på skype så kan vi prata =)
beatrice_pedersen@hotmail.com

Så otroligt stor min lilla tjej har blivit, hon kan stå utan stöd, kan visa vart magen är och vart näsan är! jag vill bara hem och få mysa med min lilla Freija


Kissie blir mer och mer lik Vanita... eller








På senaste tiden har jag upptäkt att kissie blir mer och mer lik vanita från bartenderskolan? Är de bara jag eller?




*Bilder från kissies och vanitas blogg


Har så mycket att göra idag men orkar inte ta tag i de!'

Jag ska
* Betala 3 räkningar
* Städa trappuppgången
* Vika mina nytvättade kläder
* Städa vardagsrummet (så dom kommer in med sofforna på tisdag)
* Skruva ihopa dom förbannade trälådorna till soffbordet

Borde väl egentligen gör de nu på en gång men kommer mig inte upp ur sängen och jag vet att om jag ligger kvar här länge till så kommer jag ha huvudvärk och ont i ryggen, och de är inte okej!

Men måste ju tillägga att jag faktiskt åkte in till sentrum och gick till affären, åkte hem och lagade mat, de vart hemma gjorda köttbullar och shit manhattan va goda dom va! Tillomed Daniel tyckte om dom och han är väl inte så super glad i min mat =) haha!

Nä nu får jag ta och hoppa upp ur sängen! Things to be done!

Snakkes!

Ska nog snart ta på mig kläder och åka in till sentrum för att köpa lite mat! de är ju norge i ett nötskal att stänga alla matbutiker på söndagar! Jag tycker ju ändå att när man bor i en storstad som Bergen att butikerna iaf borde ha öppet! Tillomed i Katrineholm så är de söndagsöppet

Igår så blev de turen till IKEA, Va dödstråkigt att åka di själv men hittade lite ting och tang =) Hittade en jätte fin tavla som jag vill ha! 500 kr kosta den och jag vill såklart ha två! Den ena skulle passa perfekt i vårt sovrum!
Baby ligger och tittar på vinterstudion och är helt okontaktbar! jag förstår inte hur man kan se på något så tråkigt och de värsta är ju att de håller på från morgon till kväll!

Hemlängtan! Jag har en sån hemlängtan just nu!