lördag 7 maj 2011

happyface

Wohoo! ställde mig på vågen idag! På tre dagar har jag gått ner 1 kg! Happyface =D Nu gäller de bara att fortsätta i den här takten så är man klar för beachen 2012!

Jobbat lite nu på morgonen. Ska ner till stan och möta upp Anna och Emma och sen blir de lite mer jobb ikväll!

XOXO

torsdag 5 maj 2011




Ojojoj! ingen kan anklaga mig för att va en slöis! Nejdå...

Ända från de att jag kom hem till Katrineholm så har de vart full rulle från morgon till kväll. sovmorgon, ligga i soffan, bara va ensam finns inte i min värld här. Är fruktansvärt glad för alla människor jag har omkring mig och ni hjälper mig mer än vad jag visar och mer än vad ni kanske tror. Att jag håller mig igång hela dagarna är mitt sätt att hantera smärtan. Vissa kanske ligger och gråter i flera dagar, en del blir tysta och in slutna, jag jag håller mig igång och visst så är de ibland ett fejkat leende jag visar och jag kanske skrattar och är glad medans jag skriker på insidan!


Är glad för att jag har fått kommit igång och jobba! Vem hade kunnat tro att de skulle bli hemtjänsten för mig igen =) Men just nu känns de helt okej, får motion om inte annat eftersom jag inte har en bil så cyklar jag vart jag än ska. Så i hela denna vecka har jag cyklat minst 2 mil om dagen och hela helgen så ska jag göra de med! Den ni!

Idag så har jag bara jobbat.. Så nu sitter jag faktiskt för första gången sen jag kom hem i soffan med ett glas vin och bara slö tittar på teven med mammi! Och de är såå skönt!


Hade en trevlig kväll med tjejerna på Harrys igår. De var längesen alla vi 4 va samlade på en och samma gång, Annars brukar de alltid va nån som inte kan eller inte är hemma...

Nu ska jag luta mig tillbaka med mitt vin och mysa ner mig i soffan! För de är jag värd!


tisdag 3 maj 2011

Jobb, jobb, jobb =)

Jaha då har man börjat jobba lite igen då! Känns skönt, väldigt skönt att få komma igång igen! Att gå arbetslös är absolut inte min grej!

Va på möte hos en handledare på arbetsförmedlingen och de gick väl relativt bra! Dom va kanske inte så sugna på att betala min utbildning emn han skulle se va han kunde göra! Sen så ringde dom vid ett tiden idag och kanske hade ett butiksjobb till mig och de skulle va as kul att få jobba med kläder och inredning! Ska väl försöka boka in ett möte på banken och se om dom kan hjälpa mig med pengar och sen ska jag ner till viadakt eller va de nu heter och prata med en syo konsulent! Många järn i elden ohh va jag gillar de =P

Klippa rikard har jag också hunnit med idag! Han va verkligen jätte trevlig! Men jag insåg snabbt att jag måste skaffa mig en liten klippmaskin, för de tar ju dubbelt så lång tid att stå där med en sax och nöta =P

Sen vart de att cykla till jobbet vilket faktiskt va otroligt skönt (speciellt om de inte hade regnat och SNÖAT!!) men de gick mycke fortare än vad jag hade trott!

Nu ska jag ta och laga lite mat till mig och lillebror så kanske de blir en sväng till gymmet för där är de några dagar sen jag var och de funkar ju inte =P

Här kommer en liten ego serie =P
XOXO

måndag 2 maj 2011



Sitter på tåget hem äntligen! Stress börjar bli min vardag =P

Intervjun gick helt fint och de värka vara ett kul jobb. De drog ut lite på tiden så de vart en väldigt stress när jag skulle tillbaka till centralen och när jag väl kommer in springandes dit och har hitta vilket spår jag ska va på så ser jag de jag absolut inte vill se, TÅGET ÄR FÖRSENAT!!!!!!! Jaha hur ska vi göra nu då !? jag har ett möte 19.05 och nu står de att tåget är försenat till 18.30! så de va bara att ringa de pinsamma samtalet och berätta att jag inte kunde komma ikväll men som tur så fick jag komma imorgon bitti istället! Tur va väl de!

Tänkte att jag skulle hinna träffa henke innan jag åkte tillbaka men de vart bara en vink i från fönstret innan tåget tuta iväg men ska föröka komma upp till han helg och få göra stockholm! nice huh =P Vem vill med????

Nu sitter jag iallafall på tåget och har svinigt ont i huvudet pga all stress och min tidiga morgon! Men ja älskart! jag älskar stress de är då jag fungerar som bäst och får allt jag ska göra gjort!

så nu blir de väl en sväng förbi harrys och prata lite med Emma och sen hem och sova! upp tidigt imorn!


stockholmia



Herregud, de är inte en lugn stund på mig inte!

Upp klockan 7 och skicka iväg lillebror till skolan, vilket inte var de lättaste! Han och ja är ungefär lika morgontrötta och på lika dåligt humör också!

Gick sen hem till Anna och satt barnvakt åt Freija och de gick fint de med! men gud va hon testar mig eller vad man ska kalla de! Hon skriker så fort jag ser på henne och sen smyger hon förbi mig och river mig i benet. Hon har vart såhär nu i två-tre dagar men jag får väl försöka förstå henne med, ja menar hon har ju inte träffat mig så mycke medans jag bodde i norge och nu så är jag hos och med henne var och varannan dag! De är klart att hon måste få reagera lite!

Sitter på tåget upp mot stockholm, ska på intervju på Cinderella! spännande!

Får blogga mer när jag kommer hem för nu börjar jag må lite illa av att sitta baklänges och skriva =P