lördag 2 april 2011

lördag

Oj oj vilken kväll de var igår :-) ska berätta mer men just nu bloggar jag från mobilen och ett sånt långt inlägg de gidder jag inte :-) sitter just nu så zachen och guttarna ser på fotboll ;-) jag sitter och dricker kaffe faktiskt (de du emma, de trodde du inte va )orkar inte dricka än är fortfarande lite sliten sen igår :-) ska snart bege mej hemåt för att göra mig vacker inför kvällen. Pojkarna har som mål att få mig under bordet som vanligt ;-) ha en underbar kväll alla fina så snakkes vi :-)
Published with Blogger-droid v1.6.7

fredag 1 april 2011

Min födelsedag =)

Idag är de ingen vanlig dag för idag är de min födelsedag =)

Grattis till mig =P

torsdag 31 mars 2011

lägenhet, ångest, längtan, för mycket...

Vart nere på minsta avdelningen idag på dagiset och när jag såg dom små så fick jag en sån otrolig längtan efter min lilla tjej där hemma i Sverige! Hoppas att du Anna har tagit din uppgift på stort allvar då jag vill att hon ska kunna säga Bea när jag kommer hem <3

Har precis visat lägenheten för ett par och jag bara hoppas, hoppas, hoppas att dom vill ha den! dom tyckte att den va mysig och fin och lagom stor, så de intrycket jag fick så verkade dom rätt så positiva. Men man vet aldrig! man ska väl egentligen inte hoppas på för mycket.

Imorn är de fredag! Woop Woop =) har mellomvakt så är klar på jobb vid 16.00 sen ska de bli en utekväll med lilla Emma. De ska bli kul de, har inte sett henne sen jag flyttade till Rosendal och de är ju snart ett år sedan! tiden går sjukt fort.

Tänk att för ett år sedan satt jag och räknade ner till den dagen då jag skulle flytta från gol och äntligen få bo tillsammans med mina fina underbara Daniel, vem kunde veta att exakt 1 år senare sitter jag nu och planerar flytt hem till Sverige utan Daniel! Vad var det som hände egentligen!? Vi hade så många planer, hur gick de med dom!? Du sa att du inte ville leva med någon annan än mig och att du skulle göra vad som helst för mig! Vad var de som hände ????

Ångesten kommer bara närmare och närmare och jag frågar mig själv om jag håller på och göra de största misstaget i mitt liv!?

De är mycke som händer nu och jag känner att jag inte hinner med =(

onsdag 30 mars 2011

Är så trött =( somna nästan på en gång när jag kom hem och vaknade nu! FUCK!!! jag som skulle städa och allt så jag slapp göra de imorn!

Blir inge kul inlägg ikväll så får skriva lite mer imorn! håll tummarna för att dom vill ha lägenheten!

Snakkes!

tisdag 29 mars 2011

Har tagit mig en liten vila på soffan men faktiskt inte sovit utan har kollat på mina små komedi serier! Love Big Bang Theory <3 De är humor de!
Upp tidigt idag, klockan ringde vid 4.50 men kom inte upp förren 5.15 så vart lite stress till bybanan men men sån är de. De beror på sommartiden! jag skyller allt på den. För när jag ligger där i min stora säng med mitt varma täckte och mobilen skrålar att jag ska gå upp i en kall lägenhet så tänker jag för mig själv att egentligen är klockan 3.50 och de är en omänsklig tid att gå upp på!
Sitter och smsar med en kille som vill komma och titta på lägenheten i veckan och jag hoppas att dom vill ha den! de hade vart till stor hjälp både för mig och Daniel. Slippa att betala 4000 kr var för en lägenhet som ingen utav oss bor i! Nu ska jag göra en hårinpackning och fixa lite med tvätten innan de blir för mörkt i källaren, för då vågar jag inte gå ner =) Sen ska jag städa de sista så jag slipper storstäda dagen innan dom kommer!
Drömmer mig bort till sommaren och jag kollar på fina sommarkläder, jag har blivit helt kär i H&M kollektion ROMANTIC & PREPPY ge mig allt! Vill ha fina svallande lång klänningar, virkade shorts, blommiga kläder och blommiga accessoarer och fina sommar kläder, hattar, solblekt hår! Jag vill ligga på en strand och bara känna värme. dricka kallt gott vin med mina fina vänner, fira midsommarafton på riktigt svenskt vis... jag drömmer och drömmer och jag tror att de gör mig starkare!
Sitter och drömmer mig bort till stylistutbildningen! tänker och tänker och tänker hur jag ska få ihop pengar till den! jag bara måste! men frågan är ju bara hur!?
Ska prata med några kostymnissar när jag kommer hem. Tänker att de är lättare att fixa allt när jag väl har fått kommit hem igen! med jobb, skola, lägenhet, framtiden...
Nä tvätten nästa kan inge gå runt och lukta usch!

Snakkes

måndag 28 mars 2011

Måndag, måndag härliga hemska måndag!

Jag känner igen mig lite grann nu att varje måndag så längtar jag till helgen! Va längesen jag kände så!

Träffa Camilla i lördags och de va väldigt kul de. Mötte upp henne och Jostein vid Bocca och de blev ett glas vin i solen! nice nice! Sen vart de fort hem och göra sig iordning för kvällen! åkte hem till Jostein och förfesta med lite annat folk. Åkte väl in till byn vid halv tolv och jag är helt otroligt överraskad att jag höll ut i mina 10 cm klackar hela kvällen utan att få ont i fötterna =) åkte tillbaka till jostein på efterfest och kom inte hem fören närmare morgonen!

Igår låg jag mest i soffan och tittade på film! så en söndag ska vara!

Nu blir de topmodel

Snakkes!

söndag 27 mars 2011

Jag ville mötas någonstans nere på djupet. Jag har varit där förut och jag är inte rädd, och dina ögon ja dom ändrar färg i ljuset men dom kan titta nu för jag är beredd.

Lät du henne komma närmre? är hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig. Jag går förbi men halkar efter, jag orkar inte springa mer. Försökt att visa dej med blicken men de är inte mig du ser. Den här platsen är någons annans och jag måste hitta ut. Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad, men de var jag som lät henne komma in. Jag har försökt att ge dig hela skulden fast jag innerst inne vet att den är min.

Ja vissa stunder kan de kännas ensamt och du undrar vad jag tänker på. Så jag håller hårt och kryper tätt intill dej, som om hon skulle försvinna då! Och vi talar sällan högt om våran framtid, Vi talar aldrig högt om det vi har. Dina drömmar blir allt svårare och se och mina finns snart längre inte kvar.

Lät du henne komma närmre? Är hon vackrare än jag?


Text från Melissa Horn - Lät du henne komma närmre