lördag 11 december 2010

Lördag


Hemlängtan förvinner inte! Vill hem nu!

Idag är de en dålig dag och jag känner mig nere, ångesten kommer krypande och jag känner mig ensam och förvirrad. Blir galen av att gå hemma och jag klättrar på vägarna. Känns som om alla har något att göra, någon att träffa alla utom jag!
Tänker tillbaka på den tiden när jag va 18 så mycke kul jag hade, varje helg med fina vänner och få umgås och ha kul. Nu sitter jag 22 år och höjdpunkten har vart städning! Jag är för fan 22 jag ska leva mitt liv nu, inte sitta och rutna bort i en lägenhet helt ensam!

Vet inte hur jag ska göra med jobbet! Vet inte vad jag ska göra med mitt liv....

Tar mitt glas rödvin och kryper ner i soffan!

torsdag 9 december 2010











Åhh jag tror att jag har hittat min nyårsklänning, Väljer iaf mellan några stycken =) Och dom är bara så Bea-stil =)

Den guldiga och den svart med bar axel är dom jag vill ha mest!

Sen kommer vi ju till skorna! De som faktiskt är viktigaste enligt mig, till den svarta klänningen vill jag ha ett par skyhöga boots. Funderar på om jag ska köpa dom som jag har tittat på på DIN SKO. Dom är ju bara såå fina! Till den guldiga skulle jag egentligen vilja ha ett par knallröda pumps bara för att bryta av de hela med en knallfärg! Supert enligt mig själv =)

Vi kommer ju va vackrast iaf då de kommer läggas en hel dag på att göra iordning oss =)

Jag och älsklingen har köpt en liten julklapp till oss själva, eller liten och liten den är rätt stor =) Imorrn bitti ska vi få hämta min nya vän Kaffemaskinen! Wiiiie va glad jag är, kommer springa hem för att göra mig en stooor latte. Emma du borde vara här och drick latte med mig =(

Får vi se sen då om jag blir sjukskriven! Jepp har varit hos läkaren igen för att få de bekräftat och nej jag bör inte längre jobba som frisör! Så enligt läkaren ska jag pröva och hitta nya arbetsuppgifter som inte innäbär någon kontakt med hårfärg, schampo, styling produkter. Vilket är oerhört svårt! Så nu måste jag använda handskar ungeför hela tiden vilket jag själv tycker är väldigt struligt! Dom är i vägen och jag har svårt att komma ihåg dom!

Fick se en jätte fin liten videoinspelning igår. När mosters sötaste lilla skatt tar sina första små steg! Freija måste va den sötaste lilla bebisen jag vet. Så nu längtar jag ännu mer efter henne och ja såklart alla andra!

Blir inte ett så sammanhängande inlägg men what the f*ck... Har kommit på massa jag önskar mig i jul klapp, de är säkert bara för att de inte ska inhandlas några iår! För alla andra år har de verkligen stått still. Jag vill ha ett
*Gymkort
*En rosa morgonrock
*En blommig "tant" väska (både stor & liten)
*En ny plattång från GHD
*Massa fna långa halsband
*En ögonskugga palett
*Make up verktyg
Listan kan göras lång!

Nehäpp om man kanske skulle ta en nattcigg och sen hoppa i kojs. Imorrn är de jobb mellan 10-18 sen har jag fri helg =) Nice!

Sov gott folkens! Snakkes =)




















onsdag 8 december 2010

Mot sentrum

Om 45 min ska jag börja röra mig in mot sentrum igen, ska ju hälsa på Doktorn och se vad hon har och säga om min onda hand!

De snöar massa fortfarande men egentligen så är de lite mysigt, inte lika kallt ute och mycke ljusare =)

Måste försöka hitta en nyårsklänning, vet hur jag vill ha den med sen är ju bara frågan hur och vart jag ska hitta den!? Svart ska den va iaf! sen ska jag köpa ett par nya skor till! Längtar!

Snakkes!

tisdag 7 december 2010

Tillägnat Emma =)






Imorn ska jag iväg på ett hemligt uppdrag, bara några få vet vad de är! Nyfikna nu va =)

Efter mitt hemliga lilla grej ska ja
g träffa Farbror doktor eller i de här fallet doktor Tanten! Efter många om och men så lyckades jag få tag i en läkar tid, de va samtal hit och samtal dit och telefonköer och massa skit för att efter att ha suttit e telefon av och till i en timme få en liten tid! Min hand gör ondare än någonsin och nu kan jag inte räta på fingret för då spricker huden helt enkelt! Äckligt I know!

Va och hälsade på min lilla bil som står ute och fryser och jag kände en liten smula saknad! Har vart helt inställd på att sälja bilen att jag inte vill ha den kvar men när jag stod där idag och bor
sta bort snön så kände jag lite separations ångest! jag vill nog inte sälja bilen iaf! Ska se om bromsarna är så pass bra att jag tar mig till Sverige så jag kan laga upp den och besikta den!
Nu ska jag fortsätta städa, (plocka) har bara köket kvar sen så blir de sängen för min del! Pigga och glada imorn =)


Snakkes!

Måste säga att jag saknar dej Klant <3

måndag 6 december 2010

hem


Jag längtar hem! De va längesen jag hade en sånhär fruktansvärd hemlängtan och den försvinner ju för fan inte.. vet inte om de är för att de börjar närma sig jul eller om de är för att jag har vart hemmifrån i 2½ år!? och att bara åka hem ungefär 1 gång i halvåret är för lite. Känner att jag missar så mycke hela tiden. Adam blir herregud 14 år!? Vad hände där? Freija kan stå och snart så börjar hon att gå. Josephine har skaffat karl och jag har inte träffat han... man missar så mycke och de gör lite ont faktiskt!

de är ensamt i bergen, de är svårt att lära känna människor och skaffa nya vänner. De är inte alls lätt! Saknar Emma, kommer inte träffa henne förren den 30 december och då har inte vi träffats sen jag va där sist vilket va i början av november! alltså nästan två månader!? Herregud va länge de är!

Ligger och lyssnar på Nicklas Strömstedt, haha nostalgi! Drömmer mig tillbaka till de att jag va liten och pappa hade fixat biljetter till oss flickor på nått grejs som va nere på djulö eftersom just Nicklas strömstedt spelade där. Och tack vare pappsens vaktkontakter fick jag såklart en autograf från min barndoms idol! Påvägen hem så snodde vi affischerna som satt i stan och tog med oss dom hem =) Härliga barndomsminnen! Tänk va skönt de va när man va liten, de va inte många bekymmer då inte!

söndag 5 december 2010

Pizza och vin

Usch vad jag inte gillar att jobba söndagar! Och så helt sjuka tider 14-19!? Varför inte ha öppet ex 10-15 så man kanske kan göra något av dagen! Men men va lugnt och stilla hade väl bara 4 kunder.. Och jag har för första gången i mitt liv klippt en person i örat! Så nu är jag en riktigt frisör väl =P

pizza och ett glas vin och krypa ner i soffan de gillar vi starkt!)

Julklappar! va ska man hitta på och köpa i år då? är helt tom på idér men tur att jag inte har så många att köpa Får väl gå in på netthandel som enna pratar om och titta lite =)

Färgat håret har jag gjort idag, la en minicolor i håret för att få bort de gula och de vart faktiskt väldigt bra! Ska köra en gång till på de allra gulaste partierna och se om jag får bort de! mitt hår är säkert inte så gult som ja själv tycker att de är men alla som känner mig vet att jag är dödligt allergisk mot gulskär i håret! UHECK! Såå fult!

Nä nu ska jag krypa ännu längre ner i soffan och titta på film!

Snakkes