torsdag 6 oktober 2011

Pengakåt!

Jobb, jobb, jobb och åter jobb! De är de mina veckor går åt till! Är nu inne i en liten spara fas i livet och kanske har man blivit lite mer vuxen över en månad =) Haha!

Nejdå men de lär bli lite mer pengar över nu när jag har slutat att röka! Jepp jepp här har man tagit ett steg i rätt riktning och lagt ciggen åt sidan. Har inte tagit en cigg, inte ett ända bloss sen i tisdags kl 13! Så är nu inne på min 2 dag som rökfri och jag tycker att de går helt OK =) Lite frästande är de såklart när mamma och alla andra sitter runt en och röker hela tiden men de får man väl bara lära sig att leva med.

Nu är de 25 dagar kvar tills jag får flytta! Wohoo!!! Jag längtar så mycket tills jag får min lilla lägenhet. Ska bli så grymt kul att få inreda den... Såklart så har jag tjuvstartat och börja köpt lite saker till nya. Va en sväng på IKEA med Emma och NiiiKlas i tisdags och spendera lite pengar men tycker ändå jag fick rät mycke grejer för pengarna. En tur till lär de nog bli men de får vänta tills jag har flyttat och kan se va de är jag behöver!

Nu är de pizza dags och sen åka iväg och jobba lite gran till!

XOXO