fredag 14 januari 2011

Fredag


Idag hade jag stängning på dagiset som jag jobbar på! De gick helt fint och alla barnen hade gått vid 16.20 så de va nemas problemas! Blir värre nu på måndag, tisdag när jag har tidig, tidig vakt! ja ni hör ju själva hur de låter =) kl 07.00 börjar jag vilket innebär jag måste ta bussen från byn kl 06.20

Har inga planer alls i helgen vilket är väldigt tråkigt! Fan att emma har lovat bort sig till att hjälpa till på hotellet när hon hade chansen på att komma hit och va med mig! FAAAN EMMA!!!!!!! Vill ha dej här jue!

Sitter ned krypen i soffan med massa godis och ser på film, helt ensam! Jepp är lika deprimerande som de låter! What to do?


tisdag 11 januari 2011

Våren, kläder, pengar

Varför är de så att när man int ehar några pengar alltid och jag menar ALLTID! massa fina kläder!?

I vår vill jag att min garderob ska va full med fina jumpsuits, kamelfärgade shorts, fina klänningar och fina blazers i alla former och färger!

Måste ju skaffa mig en liten ny garderob om de nu blir så att vi drar till Italien i maj/juni.... Är totlat redo för en ny jentetur kan jag lova! De är faktiskt två är sen räknar inte ölnad i somras eftersom de inte va någe fint väder, elin stannade inte så länge osv...

Våren I'm ready, come and take me now! Please!

Snakkes!

måndag 10 januari 2011

bitter är bara förnamnet!

Vår hyresvärd va precis här och lämnade vår strömräkning på nästan 3200 kr! (!!!!!!!!!) Är bitter som bara den! Där rök gymkortet!

Så nu sitter jag och tittar efter ny lägenhet! Tänker fan inte betala flera tusen för att sitta och frysa röven av sig! för de har vi nämligen gjort och betalat 3200 kr för de! INTE OKEJ!

Plus att vår hyra har höjts med 200 kr i månaden så nu har vi 8100 kr i hyra varje månad för den här lilla lägenheten!!!

Bitter, bitter, bitter, bitter !!!!!!!

söndag 9 januari 2011

Läggdags


Nä nu måste jag gå och lägga mig! Klockan ringer smärtsamt tidigt imorn! 5.25 för att va exakt =( Gillas inte men de är ju bara för tre månader så de ska väl gå fint hoppas jag!

Idag har de inte hänt någonting alls! Legat i soffan och slökollat på teven. Gick försej in till nygård för att möta upp baby och handla lite mat. De blåste så mycke så mitt paraply vek sig på ena sidan så de va bara till att kasta de i bosset!

Imorn när jag kommer hem efter jobb så väntar de en liten överaskning på mig! Älsklingen har hittat på nått bus igen och jag är såklart mer nyfiken än någonsin! Där märker man att jag har barna sinnet kvar.

Ska ringa till NAV imorn och se vad som händer med mina sjukpengar. Börjar bli lite otålig med 30 kr på kontot och räkningarna börjar strömma in! Men allt löser sig och pengar de kommer de nya =P Eller hur Emma!?

Nope men hopp i säng då så man inte är allt för stort vrak tills imorn. Ska föresten köpa gym kort nu! man kunde tydligen binda upp sig i 6 månader åt gången och de känns som om de passar mig bättre så jag vet att jag kommer använda de!

Snakkes!





Personalmiddag med gamla jobbet igår!
Kom till Ove och Eli vid 20-tiden igår och då va de först champange och lite sladder. Dom hade fått två vänner till att servera oss under kvällen och vi fick såå god mat igår! Va längesen jag va så mätt som jag va igår! Vi fick bakad potatis, kött och svampstuvning till varmrätt och chokladkaka med varma bär till dessert! blir hungrig när jag tänker tillbaka =P

Sen så satt vi bara och koste oss hela kvällen! Kvällen gick fruktansvärt fort och helt plötsligt va klockan halv fyra! Så då va de dags att åka hem till baby! Va inte ett dugg trött när jag kom hem så tog två glas vin med Daniel när jag kom hem, satt och kollade på youtube klip på teven. Vid 6 tiden imorse så kom jag i säng och va nog tröttare än jag trodde för jag slockande direkt!

Så idag så blir de nog inte mycke gjort inte och de har ja inte dåligt samvete över!