lördag 4 juni 2011

stressad som vanlig så hinner ingen update just nu =( ska snart bege mig mot julita för att hjälpa till och servera på ett bröllop =)


fredag 3 juni 2011

Jag har massa att berätta men nu hinns de inte för här ska de in med lite rosé =)

Är ledig i fyra dagar nu så ska fixa en liten update om hur de va i örebro

*Pingvin fight
*Tittislap
*Skog
*starka shotar

Berättar mer imorn =)


tisdag 31 maj 2011

första hundringen i burken




Nu ligger de en stackars ensam 100-lapp och skramlar i en plastburk här hemma! Första 100 lappen av 75 000 kr som jag ska lyckas spara ihop!

Igår va jag nere på försäkringskassan för att se om dom kunde hjälpa mig med en omutbildning men de kunde dom inte heller. Ja står liksom mitt i hela skiten. Arbetsförmedlingen säger att jag måste skaffa ett jobb, kruxet är att jag inte får något jobb med min frisörutbildning, och någon utbildning får jag inte heller! Försäkringskassan sa att jag skulle gå till socialen. Är de så man löser problemet bland ungdomar här i Katrineholm?? Nä ge dom inte en utbildning utan skicka dom till socialen så ska ni se att dom tar hand om dej! Ja men jag tänker inte gå till socialen, glöm de!

Så jag står liksom helt ensam, ingen anning om vad jag ska ta mig till, vad jag ska göra! De som är så jävla surt är att dom som har föräldrar som kan gå i borgen för dom, dom får utbildningar hit och dit men jag som inte har någon som kan gå i borgen för mig nä jag får ingen hjälp alls! Jag har fått två val av Katrineholms kommun
*Gå till Socialen
*Utbilda dej till något annat (alltså ska jag utbilda mig till något som jag inte alls vill)

Idag har jag jobbat och glassat i solen =) nice nice! Sen direkt efter jobbet så sussade jag hem till mamma och klippte Tina (där av min först 100-lapp) hon kommer hit igen på söndag för då ska jag fixa henne inför en premiär i norrköping. Blir smink och hår =) Kul som bara den!

Imorn så drar jag till Örebro och ska för första gången festa där! Ska bli kul att få pröva någe nytt, utbudet här är ju inte så stort och jag tror de kommer bli drag imorn =) Vet bara inte vad jag ska ha på mig och hinna fixa min utväxt måste jag med hinna! Varför ska man alltid göra sånna här saker sista minuten?? typiskt mig!

Emma min fina vän är stockholm och gottar sig och jag tycker verkligen att hon är värd de! Njut så mycke du bara kan nu gumman! Och sen när du kommer hem ska vi planera våran lilla mini weekend!

måndag 30 maj 2011

Smög mig på knä till sjön för att få se dej bada naken


Så då var helgen över och de hart vart en väldigt spännande helg. Är slut som människa i både ben och fötter men de är inte så konstigt när man tänker efter hur mycket jag har gått dom senaste två dagarn.

Iallafall, mötte upp min fina vän Henke på centralen i Stockholm. Vi åkte till ett ställe som hette snaps (Komiskt nog de ställe som Daniel jobba på förut) han satt och drack öl och jag va galet sugen jag med! Vi satt och prata om allt möjligt och de va verkligen kul att få träffa ha igen, va nästan 1 år sen. Ska försöka ta mig upp någon helg så man kan ses lite mer än 2 timmar. Han följde med mig till viking terminalen och vinka av mig =) In på båten och fick träffa min handläggare som gick igenom båten och visade mig runt. Gick lite vilse när jag skulle till doktorn för att få mitt intyg. Men alla på båten va så trevliga så de va bara att fråga om hjälp. Tyvärr så fick jag ju den tråkiga beskedet om att jag inte skulle få jobba som barnisse pga av mina eksem men med två timmars marginal tills dess att jag skulle börja jobba så fick jag dispens över helgen. Så jobbade från 19.00-04.00 på fredagen. Första dagen va värst och jag har aldrig känt mig så ivägen och så vilse men dag två va bättre =) Blir väl alltid så när man är helt ny på ett ställe.

Upp sen och jobba kl 11.30-15.30 efter de så gick jag ner till min skokartong till hytt och dog på en gång i sängen. Börja jobba igen 19.00-04.00 den här gången så gick de mycke bättre och vi fick tid till att gå igenom saker från grunden. Sen va de bara att efter passet gå till mässen och slänga i sig lite mat och sen sova. Va tvungen att gå upp tidigare för att hinna till taxfreen för emma skulle ha en klocka och Linda cigg... sen så jobba jag från 11.30 till 15.30

Vart lite stressig när jag sluta för jag va klar ca 15.40 efter att ha pratat med min handläggare och allt och min buss hem gick 16.15 och på den tiden ska jag hinna springa ner till hytten, byta om, lämna arbetskläder, lämna hyttnyckel och försöka ta mig ut från en båt med 1900 pers.
Stressad eller vad men de gick fint och igår ca 20.00 va jag hemma igen.

Så där va min helg, jobbat, sovit ätit inge mer än så =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen förhoppningvis få träffa min lilla freija. Hon har tydligen gått runt i helgen och sagt gea, gea, gea (Alltså mitt namn)



XOXO